Veldig bra 7,5
basert på 2691 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 2691 anmeldelser
  • Renslighet 7,8
  • Fasiliteter 7,5
  • Beliggenhet 7,2
  • Romkomfort/standard 7,8
  • Ansattes arbeid 7,6
  • Valuta for pengene 7,5
  • Mat/middag 6,8
Sorter etter

Gianni fra Italia
Reiste alene
Rom Standard med queen-size-seng eller 2 enkeltsenger
Opphold på én natt i mai 2016
Two days to Hong Kong
The hotel position it's a great compromise, it's in Mongkok area, then honestly I love. Just 10/15 minutes away by walk from 2 underground entry. Good price for have a space room also if in a old structure but well cleaned.
Skrevet 23 august 2016

Gianni fra Italia
Reiste alene
Standard
Opphold på 2 netter i januar 2016
Two days in Hong Kong
The hotel position it's a great compromise, it's in Mongkok area, then honestly I love. Just 10/15 minutes away by walk from 2 underground entry. Good price for have a space room also if in a old structure but well cleaned.
Skrevet 23 august 2016

MENCHIE fra Filippinene
Småbarnsfamilie
Standard
Opphold på 3 netter i august 2016
fine
the staff are very good except for our last day shuttle service driver. he let us go down of the shuttle at the side of the building before the hotel.
Skrevet 15 august 2016

Weng fra Malaysia
Par
Familie twin
Opphold på 4 netter i august 2016
Overall is ok
Overall is ok. Carpet is dirty and hotel needs maintenance.
Skrevet 08 august 2016

chia-Yeh fra Taiwan
Småbarnsfamilie
Standard
Opphold på én natt i februar 2016
Okay
Too far away from subway station. Bathroom is tiny. The babe bathtub barely fits in the shower room.
Skrevet 07 august 2016

Chan fra Macao
Småbarnsfamilie
Standard
Opphold på én natt i juli 2016
Not bad
Overalls ok, justified and will back
Skrevet 01 august 2016

Eileen fra USA
Forretningsreisende
Standard
Opphold på én natt i juli 2016
Good hotel
Very comfortable. Standard is an ok size, but deluxe is very big! Location was good for my purposes and close to public transportation.
Skrevet 31 juli 2016

Dr fra India
Småbarnsfamilie
Standard
Opphold på 6 netter i juli 2016
good
Hotel is bit small for family of 4, otherwise very good Shuttle bus to tshim tsha tsui is very good but evening time only hourly, it is better if this bus service every 30 min between 6 to 10 pm
Skrevet 30 juli 2016

Huang fra Taiwan
Småbarnsfamilie
Standard
Opphold på én natt i juli 2016
location is not so convenient.
quite far from MTR station. About 15-20 mins walking
Skrevet 25 juli 2016

Janet fra Australia
Familie med store barn
Familie twin
Opphold på 6 netter i juli 2016
Disappointing as was promoted by Agoda aunder Secret deal to be 5 star.
3 stars with cleaniless wanting.
Skrevet 20 juli 2016


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: