Bra 7,2
basert på 1496 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 1496 anmeldelser
  • Renslighet 7,2
  • Fasiliteter 6,1
  • Beliggenhet 8,7
  • Romkomfort/standard 7,1
  • Ansattes arbeid 6,9
  • Valuta for pengene 7,2
  • Mat/middag 6,3
Sorter etter

Raquel fra Filippinene
Par
Standard dobbeltseng
Opphold på 3 netter i juni 2016
convenient location near mtr
good hotel
Skrevet 07 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?

Alan fra Singapore
Reiste alene
Standard dobbeltseng
Opphold på 2 netter i april 2016
Great location and comfortable room
Stayed in their standard room with double bed. Room is comfortably sized with lots of space to move around, and come with all the usual stuff like electric kettle. But weird that they provided teacup without teaspoon. Jordan mrt is a 5min distance walk away and there are alot of shops, cafe and convenience store nearby. Only thing i do not like is the picture they hang in the room which get kind of creepy when you are staying alone. But of course nothing happened during my stay
Skrevet 21 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

Siew fra Singapore
Familie med eldre barn
Standard 2 enkeltsenger
Opphold på 2 netter i mai 2016
Great Location, Comfy Stay
Largos location is great - for food, shopping, MTR access, airport bus. No complaints. Locality has scrumptious food. Fish porridge and Michelin dessert on Ningpo street. Braised duck at Shanghai St/Jordan rd junction. Yum! Recently renovated, comfy stay, nice bathroom, complimentary wifi, TV and kettle provided. A small fridge would be a welcome addition. Staff friendly and helpful. Definitely will stay again!
Skrevet 17 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

HSIAO fra Taiwan
Par
Standard dobbeltseng
Opphold på 4 netter i april 2016
good
no
Skrevet 25 april 2016
Var denne ontalen nyttig?

HENG fra Malaysia
Familie med eldre barn
Standard 2 enkeltsenger
Opphold på én natt i september 2015
Near to MRt
Location, near to MRT, Low cost
Skrevet 04 januar 2016
Var denne ontalen nyttig?

HENG fra Malaysia
Familie med eldre barn
Suite
Opphold på én natt i september 2015
good location, near to MRT
Location, near t MRT, low cost
Skrevet 04 januar 2016
Var denne ontalen nyttig?

Sim fra Singapore
Familie med eldre barn
Standard dobbeltseng
Opphold på 3 netter i desember 2015
Convenient location but small room
Convenient location, decent cleanliness, nice food nearby
Easily accessible from Jordan mtr, basic clean room although 1 of the counter staff kinda rude, consider expensive base on the size of the room but hotel at hong kong is all costly. Nice food around the hotel, near to temple street market too
Skrevet 12 desember 2015
Var denne ontalen nyttig?

Melvie fra Filippinene
Reiste alene
Standard 2 enkeltsenger
Opphold på 3 netter i november 2015
Worth the Stay
Newly renovated room, Facilities are clean, location
I was kinda satisfied with my stay since the location is really perfect for my itinerary. The hotel itself is pretty good. It's still undergoing renovation until 2016 (according to the staff I have talked to) so expect for noise outside but this wont bother you if you're out from 9AM-6PM. Just a little concern with the shower coz it's pretty old I suppose due to its mechanism and it has a lot of stains.
Skrevet 19 november 2015
Var denne ontalen nyttig?

Siew fra Singapore
Familie med eldre barn
Standard dobbeltseng
Opphold på 2 netter i november 2015
Fantastic location
Largos has great location in Jordan. Just off Nathan Road, 3 mins walk from the MTR and Cityflyer bus to the airport
Skrevet 17 november 2015
Var denne ontalen nyttig?

paul fra Filippinene
Forretningsreisende
Standard 2 enkeltsenger
Opphold på 2 netter i november 2015
hotel under renovation
Accessibility
Fair because it was under renovation when we got there and we were not informed ahead
Skrevet 14 november 2015
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: