Glimrende 8,6
basert på 3312 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 3312 anmeldelser
  • Renslighet 9,0
  • Fasiliteter 8,8
  • Beliggenhet 9,2
  • Romkomfort/standard 8,8
  • Ansattes arbeid 8,8
  • Valuta for pengene 7,9
  • Mat/middag 8,0
Sorter etter
Verifiserte anmeldelser

Cai fra Kina
Forretningsreisende
Deluxe
Opphold på én natt i juli 2015
Nice
临时帮朋友订的,说挺好的
Skrevet 11 februar 2016
Var denne ontalen nyttig?

HE fra Australia
Forretningsreisende
Familie Trio
Opphold på 2 netter i januar 2016
地点
服务,地点,清洁
Skrevet 19 januar 2016
Var denne ontalen nyttig?

Shixiao fra Kina
Par
Superior
Opphold på 4 netter i januar 2015
旺角最好的酒店
旺角最好的酒店之一,只是香港酒店房间都偏小,与颇为壮观的朗豪坊相连,从酒店看朗豪坊,宛若一个美丽的水晶宫!酒店就在旺角地铁C出口上面,同时和朗豪坊无缝连接,临近圣诞好多人,前台安排了高楼层,风景不错,还能看到一点海景。
Skrevet 23 desember 2015
Var denne ontalen nyttig?

TEE fra Brunei Darussalam
Forretningsreisende
Superior
Opphold på én natt i november 2015
地点超赞
房间清洁干净,地点超级方便,四周围有得逛
很满意,一年几次到香港,都住这酒店,所以被提升为1865,但这次因为在1865前台check in 时, 被另外正在安排顾客排队的女员工叫去另外正在排长龙的前台check in, 我告诉她,我是1865的会员,她马上给脸色看,check in 的时候手巾直接放在柜台,也没说是不是给我的,但当时只有我一个人,看她那嘴脸影响我整套的心情
Skrevet 22 november 2015
Var denne ontalen nyttig?

yingting fra Kina
Familie med små barn
Familie Trio
Opphold på én natt i mai 2015
挺好
各方面
很好
Skrevet 25 september 2015
Var denne ontalen nyttig?

Wang fra Australia
Par
Superior
Opphold på 2 netter i september 2015
非常棒的酒店
位置优越 服务好 房间干净
位置超好,旁边就是购物中心,周边食肆众多,地铁就在旁边,非常的方便。房间干净,view也不错,酒店整体服务水平很好,下次还入住。
Skrevet 17 september 2015
Var denne ontalen nyttig?

wendi fra Kina
Reiste alene
Superior
Opphold på 2 netter i september 2015
很棒
干净,服务态度好,舒适
满意
Skrevet 06 september 2015
Var denne ontalen nyttig?

KeLi fra Kina
Familie med små barn
Familierom med 2 soverom
Opphold på 2 netter i august 2015
位置极佳
位置极其方便,就在旺角地铁上方,周边饮食购物出行都方便。房间在香港来说算宽敞,部分可以看到维港景色。
酒店的位置极佳,也是因为如此才选择它。在九龙中心地带来说还配备泳池,实属难得,每天晚上可以畅游一番,缓解疲劳。king size的床适合带孩子出行。服务方面,以五星酒店来说还是有一点差距,员工不够殷勤,对内地游客的态度明显较欧美游客冷淡。洗手间显得比较狭小。配的handy phone是鸡肋,手机和网络反应都比较慢。
Skrevet 24 august 2015
Var denne ontalen nyttig?

XIATING fra Kina
Par
Superior
Opphold på 4 netter i august 2015
选朗豪的理由
服务很周到
很上档次的酒店,服务周到,地理位置好,交通方便,附近餐饮选择性多,购物也方便
Skrevet 20 august 2015
Var denne ontalen nyttig?

liu fra Kina
Reiste alene
Deluxe
Opphold på 5 netter i august 2014
逛街很方便
逛街地理位置和服务
很好很方便
Skrevet 13 august 2015
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: