Veldig bra 7,7
basert på 1161 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 1161 anmeldelser
  • Renslighet 8,1
  • Fasiliteter 7,3
  • Beliggenhet 8,5
  • Romkomfort/standard 7,9
  • Service 7,7
  • Valuta for pengene 7,3
  • Mat/middag 6,7
Sorter etter

Lars fra USA
Reiste alene
Byutsikt
Opphold på én natt i august 2016
Good Location
I was only there for a night, but it was a good location and a good place to stay for its price.
Skrevet 19 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Clarence fra Singapore
Reiste alene
Byutsikt
Opphold på 3 netter i februar 2016
Neat Hotel
Oriental room feel. Cosy place to rest up for the night and near to central!
Skrevet 19 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Clarence fra Singapore
Småbarnsfamilie
Byutsikt
Opphold på 3 netter i februar 2016
Beautiful Villa
Nice pool! Cosy rooms with splendid bathrooms! Great Spa place as well. Will definitely stay again
Skrevet 19 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Tan fra Singapore
Gruppe
Byutsikt
Opphold på 2 netter i august 2016
A good getaway
Nice hotel and close to lots of restaurants, cafe and pubs.
Skrevet 17 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Christopher fra Storbritannia
Forretningsreisende
Byutsikt
Opphold på 2 netter i august 2016
Good value for such a central location
Clean, good value, great location . Would book again
Skrevet 14 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Yi-Jen fra USA
Par
Byutsikt
Opphold på 3 netter i august 2016
Excellent experience!
It's a great hotel. We will definitely stay there again next time. Although the room is not big, but it's sufficient and comfortable. The bed is very comfortable and the staff is VERY helpful and friendly. We stayed on the 27th floor facing the mountain. The view is incredible!!! The location is excellent as well. A real 5 star experience.
Skrevet 10 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Jason fra Hongkong
Par
Byutsikt
Opphold på én natt i august 2016
Great price/value
Awesome location, and incredible view of the city. For the price. The bathtub is tiny, but I really can't complain.
Skrevet 08 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Tsang fra Hongkong
Par
Byutsikt
Opphold på én natt i juli 2016
Vacation
Good
Skrevet 05 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Jon fra Norge
Reiste alene
Havneutsikt
Opphold på én natt i juli 2016
Convenience at Central
Apart from the aircon in my room (badly in need of overhaul) everything was good about my stay. The room being classed as bay view was a slight exaggeration, but if you put yourself at a certain awkward angle it was possible to see an inch of the bay. The rooms are small but cleverly laid out to maximise usability. May stay again.
Skrevet 31 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

MingWei fra Taiwan
Forretningsreisende
Byutsikt
Opphold på 2 netter i juli 2016
Good, especially service.
The service is very good. The staff helped me call taxi, take my luggage, or hold the door for elevators.
Skrevet 25 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: