2015
Veldig bra 7,9
basert på 17770 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 17770 anmeldelser
  • Renslighet 8,2
  • Fasiliteter 7,2
  • Beliggenhet 7,8
  • Romkomfort/standard 8,2
  • Service 8,0
  • Valuta for pengene 8,3
  • Mat/middag 7,1
Sorter etter

Wai fra Hongkong
Par
Opphold på én natt i september 2016
Full of Chinese tourists
hotel has too many chinese tourists, check-in takes around 30 mins as a very long queue in the lobby. Gym equipment was old and no clean, the area is not suitable for gym, just like a playgound, no mood to gym there. However, staff service is good overal, nice and have smile.
Skrevet 20 september 2016

CHEUNG fra Hongkong
Forretningsreisende
Opphold på én natt i april 2016
Good
Near to west rail way and very convenient
Skrevet 20 september 2016

CHEUNG fra Hongkong
Par
Opphold på én natt i mars 2016
Good
Big room and good view
Skrevet 20 september 2016

CHEUNG fra Hongkong
Par
Opphold på én natt i mars 2016
Good
New and clean
Skrevet 20 september 2016

Sheng fra Taiwan
Par
Opphold på én natt i august 2016
Good
Good
Skrevet 19 september 2016

ferdian fra Indonesia
Småbarnsfamilie
Havneutsikt i Tower 1
Opphold på 2 netter i september 2016
GOOD ROOM
Good room and near to the citywalk mall, but quite far to MTR Station
Skrevet 19 september 2016

Ching fra Hongkong
Par
Standard i Tower 1
Opphold på én natt i september 2016
Very convenient location
The hotel is located next to a few big shopping mall. The room is overall satisfactory, however, the towel and the liner are not very clean.
Skrevet 19 september 2016

Rakesh fra India
Par
Standard i Tower 1
Opphold på 4 netter i mars 2016
Amazing room & View
Hotel had big rooms and view was amazing.
Skrevet 16 september 2016

Rakesh fra India
Par
Standard i Tower 1
Opphold på 3 netter i mars 2016
Amazing hotel
Hotel is really good, spacious room, nice, clean, big beds, can put 2 or 3 more kids in the room if necessary. Only downside is the location is quite far from the main city. So the commute at night was a bit costly.
Skrevet 16 september 2016

Alex fra Hongkong
Par
Standard i Tower 1
Opphold på én natt i september 2016
Location and facility
Location is good and convenient. Tried the swimming pool but seems they have not clean it very often and have quite a few of small rocks at the bottom of the pool.
Skrevet 16 september 2016


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: