Bra 7,1
basert på 3772 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 3772 anmeldelser
  • Renslighet 7,1
  • Fasiliteter 5,9
  • Beliggenhet 8,7
  • Romkomfort/standard 7,0
  • Service 7,1
  • Valuta for pengene 7,0
  • Mat/middag 5,7
Sorter etter
Verifiserte anmeldelser

li fra Kina
Forretningsreisende
Standard
Opphold på én natt i januar 2016
港旅之惬意
第一是地方,这是机场大巴落客点 去机场浴缸,非常经济还舒服! 第二是房间面积,三个28寸箱子,完全平放,洗手间也有浴缸,很霸气了! 第三是酒店服务,香港水平很高,态度也很好
第一是地方,这是机场大巴落客点 去机场浴缸,非常经济还舒服! 第二是房间面积,三个28寸箱子,完全平放,洗手间也有浴缸,很霸气了! 第三是酒店服务,香港水平很高,态度也很好 第四,居然还给个手机,虽然我有本地上网卡,但是酒店的贴心服务,我还是很点赞的! 第五,酒店价格距离红茶馆,海景丽丝稍微贵,如果价格再少50元,绝对傲视庙街周围酒店了。当然旁边也有个很有竞争力的casa, 希望酒店新年财源广进!
Skrevet 11 januar 2016

Wa fra Macao
Par
Standard
Opphold på én natt i desember 2014
房间很旧有异味,除了地理位置好,其他都不行
房间很旧有异味,除了地理位置好,其他都不行
房间很旧有异味,除了地理位置好,其他都不行
Skrevet 30 desember 2015

sun fra Kina
Reiste alene
Budget twin rom
Opphold på 4 netter i desember 2015
楼层太低
服务不错
Skrevet 30 desember 2015

dan fra Kina
Reiste alene
Budget twin rom
Opphold på 6 netter i desember 2015
非常不错的酒店,舒适,出门方便,酒店楼下有两个24小时的便利店,还有夜宵,离地铁站近。
服务,尤其是前台人人员,很热情,耐心,贴心的服务,推荐给我们一些好逛的商场和好吃小吃店,人非常nice. 酒店出行很方便,离地铁站近,去到哪里都很方便,酒店很舒适,下次去香港我还会选择这家酒店的
非常不错,印象深刻,我和朋友都非常喜欢
Skrevet 23 desember 2015

TAN fra Singapore
Familie med eldre barn
Standard
Opphold på 3 netter i desember 2015
方便
方便。方便。方便
方便出入。去庙街很方便。两分钟可到。机场有巴士21A直接到。mei Line Lane 下车。第九个站
Skrevet 21 desember 2015

Wen fra Singapore
Familie med eldre barn
Standard
Opphold på 2 netter i desember 2015
地点虽适中,但价格比同类酒店偏高,设施不太理想
地点近地铁站,服务员态度和蔼,也乐于助人
短住可以,长住不宜。 近地铁站,方便出行。 服务态度,礼貌和蔼。 酒店职员,乐于助人。 设施偏低,价格偏高。 入住下午,可以接受。 退房中午,欠缺公平。 酒店空间,显然太小。 By Chen-2015-12-21
Skrevet 21 desember 2015

EUNCHONG fra Kina
Par
Budget dobbeltrom
Opphold på én natt i desember 2015
免费也不想住
-
Skrevet 18 desember 2015

XINGZHEN fra Kina
Reiste alene
Budget twin rom
Opphold på én natt i november 2015
完全性价比差,下次不会再入住
厕所一般的三星酒店大
这酒店位置其实挺好,但由于在马路旁边,而我们因刚开始要求了双床房,因此被安排在一楼房间,虽知道奇吵无比,当要求换房间时,被告知要加收500元,这样的服务完全让人恶心,最好那天夜晚就感觉自己睡在马路边,根本无法入睡。
Skrevet 23 november 2015

zunjun fra Kina
Familie med små barn
Budget twin rom
Opphold på én natt i september 2015
Kings De Nathan Hotel
干净,地理位置
住2楼的促销房,窗外面就是马路,噪音非常大,导致无法入睡,整夜都是这样
Skrevet 07 oktober 2015

WEI fra Kina
Par
Standard
Opphold på én natt i juli 2015
地理位置优越,员工服务好
地理位置优越,客房大小适宜,员工服务态度好
酒店位于弥敦道上,距离永安百货、粤港巴士站都很近,附近有麦当劳快餐,也有茶楼,丰俭由人~客房与大多数香港酒店一样,比较迷你,但是夫妇住也足够大了。客房干净整洁,隔音不错。员工很友善亲切~~会推荐朋友入住~~
Skrevet 28 september 2015


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: