Bra 7,1
basert på 3772 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 3772 anmeldelser
  • Renslighet 7,1
  • Fasiliteter 5,9
  • Beliggenhet 8,7
  • Romkomfort/standard 7,0
  • Service 7,1
  • Valuta for pengene 7,0
  • Mat/middag 5,7
Sorter etter

Dion fra Singapore
Forretningsreisende
Deluxe
Opphold på 4 netter i mai 2014
Lousy hotel service. Room is small.
location.
Surprisingly small room. 1 lift to serve all.
Skrevet 08 juni 2014

Yoke fra Singapore
Par
Standard
Opphold på 3 netter i mai 2014
Not too bad
Convenient, Friendly Staff, Reasonable Price
Not the best but will be back!
Skrevet 07 juni 2014

Sow fra Malaysia
Familie med små barn
Deluxe
Opphold på 5 netter i mai 2014
Kings De Nathan Hotel
good location,budget hotel
apart of location,i got nothing to tell the best part As i mention above apart for location the hotel room is too small of what i thought from the photo i view , the lift also is fit for 6 person only minus the luggage. Worst still the day i check in ,the lift is under service but reception never tell.I only found out the notice (after i climb down from 13th floor as i am having family room )even thought is not a nightmare for me n my family,but it is a good lesson for me don"t just trust the rating TQ
Skrevet 07 juni 2014

Lin fra Singapore
Familie med eldre barn
Deluxe
Opphold på 2 netter i mai 2014
Good for location only
Location, new, clean
It was an okay stay. Good for location, but the rooms are small and not particularly cheap. The small lift broke down for over an hour and many guests like me were stranded at the lobby (which did not have sufficient seats). Staff were not particularly apologetic.
Skrevet 05 juni 2014

Lim fra Singapore
Gruppe
Standard
Opphold på én natt i mai 2014
spacious hotel, easy to locate, good stay overall
spacious hotel, centrally locate
room is much bigger than casa hotel. there is room for two luggages reception staff will not greet you. only one lift in the hotel - so be expected to wait.
Skrevet 04 juni 2014

Siow fra Singapore
Par
Standard
Opphold på 4 netter i mai 2014
Great location and staffs
Location!!! Good Food nearby!! Clean
Skrevet 01 juni 2014

Yuzhen fra Singapore
Gruppe
Deluxe
Opphold på 3 netter i mai 2014
Good location
Location, easily assessible, centralized.
The lobby and room were small. Toilet did not have much toiletries either. The air con was rather noisy at night.
Skrevet 01 juni 2014

NIEN-YI fra Taiwan
Gruppe
Deluxe
Opphold på 2 netter i februar 2014
Good
Good
Skrevet 31 mai 2014

Maria fra Filippinene
Par
Standard
Opphold på 2 netter i mai 2014
Value for money
great location of shopping, food and easy access of all type of transportation.
we had a great stay at the hotel. The staff are accommodating, they even arrange our tour.
Skrevet 31 mai 2014

Jaturong fra Thailand
Reiste alene
Standard
Opphold på én natt i august 2013
it nice hotel and near shopping area
nice,near shopping area,near MTR
-
Skrevet 30 mai 2014


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: