Bra 7,1
basert på 3772 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 3772 anmeldelser
  • Renslighet 7,1
  • Fasiliteter 5,9
  • Beliggenhet 8,7
  • Romkomfort/standard 7,0
  • Ansattes arbeid 7,1
  • Valuta for pengene 7,0
  • Mat/middag 5,7
Sorter etter

Natalie fra Singapore
Gruppe
Standard
Opphold på 5 netter i mars 2015
comfortable stay
location, room with tub, room size
when i arrived at the hotel, lobby was small and packed with people. there is only 1 lift so we usually have to sit in the lobby to wait for the lift. room is carpeted and clean, relatively spacious with safe and a small area to hang clothings. bathroom is not exactly clean, hair left behind by previous customer.
Skrevet 13 juli 2015

jing fra Singapore
Gruppe
Standard
Opphold på 2 netter i mars 2015
small room good location
good location
Skrevet 12 juli 2015

keryl fra Filippinene
Småbarnsfamilie
Standard
Opphold på 4 netter i april 2015
Wonderful stay
Location, Friendly employees, Clean
It was great
Skrevet 08 juli 2015

Wing fra Hongkong
Reiste alene
Standard
Opphold på én natt i juli 2015
Better than expect
good location, room bigger than other, great price
Skrevet 05 juli 2015

Aaron fra Singapore
Reiste alene
Standard
Opphold på 2 netter i juni 2015
location
location pleasant value for money
generally pleasant
Skrevet 05 juli 2015

Wong fra Singapore
Gruppe
Standard
Opphold på 2 netter i juni 2015
Great hotel in great location
Location was great. Room was comfortable and staff friendly
It was an amazing stay. The location was good and was rather clean.
Skrevet 04 juli 2015

Cecilia fra Malaysia
Par
Standard
Opphold på 3 netter i mai 2015
Value for money
superb location
Very near to MRT, close to eateries. We were given a room with bath tub, superb! Will be back again.
Skrevet 30 juni 2015

goon fra Malaysia
Par
Standard
Opphold på 2 netter i januar 2015
near to MTR, good food surrounding
comfort bed even is small
ok la no complaint. is small room and prices reasonable. everything small in HK only things is expensive
Skrevet 29 juni 2015

Evelyn fra Australia
Par
Standard
Opphold på 2 netter i mars 2015
Mildew bathroom tiles wall, bad cleanliness
It was a terrible experience I ever had, Dark room, black bathroom tiles with full of mildew. I never go this hotel again. Bad Bad Bad.
Skrevet 29 juni 2015

ZHANG fra Singapore
Par
Standard
Opphold på 4 netter i juni 2015
Good Location and comfortable room
The location, Customer Service and cosy room
The hotel is easy to find with a big sign board out at the main street. Bus A21 took us from the airport to the opposite road of the hotel. We just have to get across the street to our hotel. It's location is super convinent too and just behind the hotel is the miao jie nightstreet. Thus food and supper is not a problem to find. Love the service staff too. Cleaning of the room is also done well.
Skrevet 27 juni 2015


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: