Tilbake til hotellinfo

Bra 7,1
basert på 3761 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 3761 anmeldelser
  • Hotellforhold/renslighet 7,1
  • Fasiliteter 5,8
  • Beliggenhet 8,7
  • Romkomfort/standard 7,0
  • Ansattes arbeid 7,1
  • Verdi for pengene 7,0
  • Mat/middag 5,7
Sorter etter

Wing T. fra Hongkong
Reiste alene
Opphold på én natt i juli 2015
Better than expect
good location, room bigger than other, great price
Skrevet 05 juli 2015

Aaron N. fra Singapore
Reiste alene
Opphold på 2 netter i juni 2015
location
location pleasant value for money
generally pleasant
Skrevet 05 juli 2015

Wong E. fra Singapore
Gruppe
Opphold på 2 netter i juni 2015
Great hotel in great location
Location was great. Room was comfortable and staff friendly
It was an amazing stay. The location was good and was rather clean.
Skrevet 04 juli 2015

Cecilia C. fra Malaysia
Par
Opphold på 3 netter i mai 2015
Value for money
superb location
Very near to MRT, close to eateries. We were given a room with bath tub, superb! Will be back again.
Skrevet 30 juni 2015

goon C. fra Malaysia
Par
Opphold på 2 netter i januar 2015
near to MTR, good food surrounding
comfort bed even is small
ok la no complaint. is small room and prices reasonable. everything small in HK only things is expensive
Skrevet 29 juni 2015

Evelyn C. fra Australia
Par
Opphold på 2 netter i mars 2015
Mildew bathroom tiles wall, bad cleanliness
It was a terrible experience I ever had, Dark room, black bathroom tiles with full of mildew. I never go this hotel again. Bad Bad Bad.
Skrevet 29 juni 2015

ZHANG X. fra Singapore
Par
Opphold på 4 netter i juni 2015
Good Location and comfortable room
The location, Customer Service and cosy room
The hotel is easy to find with a big sign board out at the main street. Bus A21 took us from the airport to the opposite road of the hotel. We just have to get across the street to our hotel. It's location is super convinent too and just behind the hotel is the miao jie nightstreet. Thus food and supper is not a problem to find. Love the service staff too. Cleaning of the room is also done well.
Skrevet 27 juni 2015

chee W. fra Malaysia
Par
Opphold på 4 netter i juni 2015
Modern Hotel, Great Location
Great Location, Clean, Modern Design
Location is extremely good. Airport bus A21 is just opposite the road. Closed to night market. Room is big for Hong Kong standard. However, some of the wallpaper started to tear off, this is just a small complaint. No baby cot. Check out time is strict, at 12pm. If you need to leave your luggage after check-out, its chargeable at HKD10 per piece (not normal but acceptable.) 卢台长 神通看图腾
Skrevet 24 juni 2015

TAN S. fra Singapore
Reiste alene
Opphold på 3 netter i juni 2015
Lodging at Kings
Convinient
Average
Skrevet 24 juni 2015

Chan H. fra Singapore
Småbarnsfamilie
Opphold på 4 netter i juni 2015
value for money.very good location.
near to the train station
Skrevet 24 juni 2015


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: