Veldig bra 7,8
basert på 5990 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 5990 anmeldelser
  • Renslighet 8,2
  • Fasiliteter 7,9
  • Beliggenhet 7,4
  • Romkomfort/standard 8,2
  • Ansattes arbeid 8,2
  • Valuta for pengene 8,0
  • Mat/middag 6,9
Sorter etter
Verifiserte anmeldelser

Yujie fra Kina
Par
Deluxe med full havneutsikt
Opphold på 4 netter i desember 2015
地理位置很好,性价比高
地理位置,交通便利,服务周到
酒店位置很好,距离西营盘地铁站A2出口很近,附近有机场巴士站,还有很多公交站,基本上去哪里都可以到达,酒店还有免费的shuttle bus去码头等地点;酒店服务人员服务很好;就是房间很小,预定的是高级海景房,景观不错,但是空间很小,但在香港这个寸土寸金的地方性价比真的已经很高了,推荐!
Skrevet 31 desember 2015

Luo fra Kina
Par
Deluxe med full havneutsikt
Opphold på 5 netter i desember 2015
愉快的五个夜晚
清洁卫生,床的舒适度以及酒店的位置都值得夸赞
酒店的位置和环境无可挑剔,住的很舒适,打扫卫生也很及时,住酒店的外国客人很多,无论是服务生还是前台,都蛮彬彬有礼的
Skrevet 08 desember 2015

ZHENZI fra Kina
Reiste alene
Deluxe med full havneutsikt
Opphold på 4 netter i januar 2015
很不错的香港之旅
这家酒店的位置不错,是海景房,打开窗帘就是维多利亚港。香港寸土寸金的,房间大概是20+平方米。总体来说还是很舒适的。下楼走几步就有汽车站,大多的路线都有,非常方便。所以总体来说还是非常不错的一次入住经历。
Skrevet 01 desember 2015

WANG fra Hongkong
Par
Premier rom med havneutsikt
Opphold på 4 netter i november 2015
地点好,安静,能感受当地生活
地点还不错,在港岛,交通方便,出门叮叮车就基本能搞定。
Skrevet 25 november 2015

tay fra Singapore
Familie med store barn
Deluxe med full havneutsikt
Opphold på 4 netter i november 2015
从飞机场去旅馆相当方便乘搭city bus 10A 直搭 island Pacific hotel
Hotel provides shuttle bus service is very convenient to Hong Kong Station.
Skrevet 17 november 2015

liujie fra Kina
Reiste alene
Deluxe med full havneutsikt
Opphold på 3 netter i august 2015
或许 你们还能更好
服务态度 冷气
总体来说是相当不错的一个体验 check in办理特别舒心 而且酒店味道特别好闻 冷气把控还算不错 服务生态度很好特别是门童 但是需要改进的是酒店整理 还是不算太到位 请将洗发露与沐浴露分开来 房间玻璃弄干净点 我相信你们还可以更好。
Skrevet 21 august 2015

weiguo fra Kina
Forretningsreisende
Superior med byutsikt
Opphold på én natt i august 2015
酒店评价
服务。
一般
Skrevet 16 august 2015

SONG fra Kina
Forretningsreisende
Premier rom med havneutsikt
Opphold på 3 netter i desember 2012
很好
非常好
Skrevet 28 juli 2015

ZHU fra Kina
Forretningsreisende
Superior med byutsikt
Opphold på én natt i juli 2015
便利型酒店
干净、位置好、服务好
舒适
Skrevet 12 juli 2015

Xiao fra Kina
Forretningsreisende
Premier rom med havneutsikt
Opphold på én natt i juni 2015
高性价比
人性化,舒适度,环境
帮忙免费升级为半海景,超值。
Skrevet 24 juni 2015


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: