Veldig bra 7,8
basert på 5987 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 5987 anmeldelser
  • Renslighet 8,2
  • Fasiliteter 7,8
  • Beliggenhet 7,4
  • Romkomfort/standard 8,2
  • Service 8,2
  • Valuta for pengene 8,0
  • Mat/middag 6,9
Sorter etter
Verifiserte anmeldelser

Kriss fra Singapore
Forretningsreisende
Superior med byutsikt
Opphold på 3 netter i september 2016
Great experience
The hotel is very near to Sai Ying Pun MTR. Check in and check out were fast and efficient, room and bathroom are very clean, staffs are friendly and on the last night of my stay the manager called me to ask for feedback. I was staying at level 22 and the lift was fast (better than other hotel which I had to wait for ages for the lift to reach me). No comment on food and facilities because I didn't tried any of them. Overall experience was great!
Skrevet 17 september 2016

Wai fra Hongkong
Par
Superior med byutsikt
Opphold på én natt i september 2016
Good
Good
Skrevet 15 september 2016

Hee-san fra Sør-Korea
Par
Superior med byutsikt
Opphold på 4 netter i september 2016
good hotel for city tour
Great location, staff of this hotel is very kind.
Skrevet 12 september 2016

parleeras fra Thailand
Reiste alene
Superior med byutsikt
Opphold på 2 netter i september 2016
Good to stay
Handy man really helpful , resection so friendly. Room was good and clean. Around with good food
Skrevet 11 september 2016

rosario fra Filippinene
Forretningsreisende
Superior med byutsikt
Opphold på én natt i september 2016
Excellent experience always!
Skrevet 06 september 2016

Alex fra New Zealand
Par
Superior med byutsikt
Opphold på 3 netter i august 2016
Very Comfortable
The bed in this room was so comfortable, and the view was fantastic. Even though I didn't order a harbour view. I could see about half city and half harbour. The room is large enough and has nearly everything you need. There is even a clothes line over the bath and an iron, so I could take the opportunity to wash my own clothes. The hotel is close to the MRT and right next to the tram line. It's a nice area with shops and restaurants nearby.
Skrevet 26 august 2016

hua fra Hongkong
Familie med eldre barn
Superior med byutsikt
Opphold på én natt i august 2016
great value for money and great service!
I have stayed in this hotel a few times. Every time it proved to be a pleasant and friendly place in addition to its cleanness and convenience. The staff are very efficient and helpful.
Skrevet 25 august 2016

Aniris fra Indonesia
Gruppe
Superior twin eller dobbeltrom med utsikt over byen
Opphold på 3 netter i mars 2016
Good hotel
Fantastic ... all is great here
Skrevet 25 august 2016

Gianni fra Italia
Reiste alene
Superior med byutsikt
Opphold på 2 netter i juli 2016
Surprised well stay hotel
Really nice hotel and is a big surprise find a pool in the city center. Totally renew hotel. Good compromise in term of price, position, quality.
Skrevet 23 august 2016

Madeleine fra Malaysia
Reiste alene
Superior med byutsikt
Opphold på 6 netter i august 2016
Staff friendly and accomodating
I travelled alone and it was easy to get food around the hotel and safe to walk back at night from using the tram or mtr. Room is small if you're a super large person. The staff are really accommodating and would support you in any way possible.
Skrevet 21 august 2016


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: