Veldig bra 7,8
basert på 5989 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 5989 anmeldelser
  • Renslighet 8,2
  • Fasiliteter 7,9
  • Beliggenhet 7,4
  • Romkomfort/standard 8,2
  • Service 8,2
  • Valuta for pengene 8,0
  • Mat/middag 6,9
Sorter etter

Eyal fra Belgia
Forretningsreisende
Superior med byutsikt
Opphold på 2 netter i juli 2013
Good stay with good location and nice room
Nice groom, very good location, nice view and comfortable bed
Very good for business travelers for long or short stay. Easy to get to everywhere by subway and subway is just few minutes walk. Nice hotel nice room amazing views
Skrevet 04 januar 2014
Var denne ontalen nyttig?

Eyal fra Belgia
Forretningsreisende
Superior med byutsikt
Opphold på én natt i august 2013
Great location and nice big room
Great location, easy area, comfortable bed
Very close to central area, easy to access public transport to everywhere, subway is just few minutes walk. Nice hotel room with Nice view, very good for business travelers
Skrevet 04 januar 2014
Var denne ontalen nyttig?

Eyal fra Belgia
Forretningsreisende
Superior med byutsikt
Opphold på én natt i november 2013
Good hotel, good location, comfortable
Price is good, bed is comfortable, close to commercial area
Very good hotel for business travelers, nearby the commercial centre, easy to get to everywhere. Subway just downstairs. Nice hotel nice room nice view. Very comfortable. Great stay
Skrevet 04 januar 2014
Var denne ontalen nyttig?

Eyal fra Belgia
Forretningsreisende
Superior med byutsikt
Opphold på 2 netter i desember 2013
Nice hotel, nice room
Location is good, good price, comfortable hotel
Location is good, just in the commercial area, comfortable room, nice view, comfortable bed, good for business travelers
Skrevet 04 januar 2014
Var denne ontalen nyttig?

Eyal fra Belgia
Forretningsreisende
Superior med byutsikt
Opphold på 2 netter i desember 2013
Nice hotel
Good location, big room
Good hotel, nice room, good for business travelers
Skrevet 04 januar 2014
Var denne ontalen nyttig?

Chari fra Filippinene
Par
Superior med byutsikt
Opphold på én natt i desember 2013
room is quite small but enough for both of us
location, amenities, comfy bed
Skrevet 01 januar 2014
Var denne ontalen nyttig?

Steven fra USA
Par
Premier rom med havneutsikt
Opphold på 5 netter i juni 2013
Good room, hotel, and staff but poorly located
Room/Hotel condition, Staff, and amenities
The hotel was nice and I have no complaints about that. However it is not conveniently located to public transport, food, or entertainment. There is a complementary shuttle to the MRT station but it is slow and difficult to catch when you want to return back to the hotel from the terminal. Taxis and Trams are easily assessable and this was the preferred method to head to the station from this particular hotel. The location and the size of the room made me think the room was a bit overpriced.
Skrevet 31 desember 2013
Var denne ontalen nyttig?

Ben fra Hongkong
Par
Superior med byutsikt
Opphold på én natt i desember 2013
pleasant experience
enough room space, comfy bed, helpful staffs
Skrevet 28 desember 2013
Var denne ontalen nyttig?

Ben fra Hongkong
Gruppe
Superior med byutsikt
Opphold på én natt i desember 2013
Satisfactory stay
comfy bed, enough amenities, quiet
Skrevet 28 desember 2013
Var denne ontalen nyttig?

Kenny fra Kina
Reiste alene
Deluxe med full havneutsikt
Opphold på én natt i november 2013
Good Hotel
Good Hotel
Good Hotel with nice view. Nice room and it's easy to reach.
Skrevet 28 desember 2013
Var denne ontalen nyttig?


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: