Veldig bra 7,8
basert på 5990 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 5990 anmeldelser
  • Renslighet 8,2
  • Fasiliteter 7,9
  • Beliggenhet 7,4
  • Romkomfort/standard 8,2
  • Ansattes arbeid 8,2
  • Valuta for pengene 8,0
  • Mat/middag 6,9
Sorter etter

Yuting fra Taiwan
Reiste alene
Superior med byutsikt
Opphold på én natt i juni 2014
better than expected
convient location
Easy access from the airport, since there is free shuttle bus service located at Central Station. The shuttle bus stop at the Central station is w/in sight from the airport express ticketing gate. free bus service from hotel to the nearest MTR station is nice, but the service only covers from hotel to MTR and not MTR to hotel. Nearest MTR station is about 10~15 minutes walking distance along a heavy-traffic street, which can be quite uncomfortable in the summer.
Skrevet 17 juni 2014

Romuel fra Filippinene
Familie med små barn
Superior med byutsikt
Opphold på 3 netter i juni 2014
It was the perfect accomodation!
Staff, cleanliness, accessibility
Meets and exceeds our expectations!
Skrevet 17 juni 2014

Chun fra Hongkong
Par
Premier rom med havneutsikt
Opphold på én natt i august 2013
it was fantastic.
service is brillant
Skrevet 17 juni 2014

Ronnie fra Belgia
Forretningsreisende
Superior med byutsikt
Opphold på én natt i november 2013
Excellent value for money in HK
Location, price, staff
My regular hotel during business trips to HK. Close to airport express. Shuttle service. Very professional staff. Excellent value/money for HK.
Skrevet 16 juni 2014

Ronnie fra Belgia
Forretningsreisende
Superior med byutsikt
Opphold på 2 netter i februar 2014
Great value/money in HK
Location, staff, ok rooms
My regular hotel during business trips to HK. Very professional staff, easy access from airport via airport express. Hotel provides shuttle service. Very good value/money in HK.
Skrevet 16 juni 2014

Ronnie fra Belgia
Forretningsreisende
Superior med byutsikt
Opphold på 2 netter i mai 2014
Good location, value for money, professional staff
Location, staff, value/money
I always stay at this hotel during my frequent business trips to HK. Good location, value/money, professional staff, fast access from airport express station.
Skrevet 16 juni 2014

Wei fra Singapore
Par
Deluxe med full havneutsikt
Opphold på 3 netter i juni 2014
Relatively comfortable and good service
Friendly staff, good shuttle service and good view
Skrevet 16 juni 2014

Phanlop fra Thailand
Forretningsreisende
Superior med byutsikt
Opphold på én natt i juni 2014
convenieence
Close to local food area / close to shopping area, centre of Hong Kong
Convenience and confortable
Skrevet 15 juni 2014

Vincentia fra Indonesia
Par
Deluxe med full havneutsikt
Opphold på 5 netter i mai 2014
Awesome vacation
Good view of the bay, close to public transport tram/bus, have airport shuttle
Its a nice stay. The room clean and the staff are warm and nice. Too bad we do not try their breakfast. Hopefully they hv all in the package deal concerning the breakfast fee is expensive in hk. Better to took a small bite at starbucks or pret manger.
Skrevet 13 juni 2014

Stefan fra Sverige
Reiste alene
Superior med byutsikt
Opphold på 4 netter i juni 2014
Very good
Central, freindly staff, clean
Perfect location
Skrevet 11 juni 2014


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: