2015
Veldig bra 8,0
basert på 8021 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 8021 anmeldelser
  • Renslighet 8,6
  • Fasiliteter 7,5
  • Beliggenhet 8,0
  • Romkomfort/standard 8,3
  • Ansattes arbeid 8,3
  • Valuta for pengene 8,2
  • Mat/middag 6,7
Sorter etter
Verifiserte anmeldelser

MARGARETH fra Indonesia
Gruppe
Opphold på 3 netter i september 2016
Best location valued hotel
Best location, near local restaurants, supermarket and convenience stores. only 10 minutes walk from Sheung Wan MTR station, just a walk away from tram ding ding railway, you can walk to the harbor or Sun Yat Sen memorial park. If you use airport express train from HKIA, there's free shuttle bus to the hotel route H1 3rd stop. And there's Starbucks coffee shop just at the 1st floor of the hotel building.
Skrevet 19 september 2016

Melanie fra Filippinene
Par
Opphold på 5 netter i august 2016
PROS: staff, cleanliness, and value for money. CONS: location and facilities
staff are friendly and helpful. the rooms are clean and our towels and linens are replaced regularly. the price is reasonable. there is a tram station across the hotel, but you have to walk quite far to get to the nearest MTR station.
Skrevet 19 september 2016

Martin fra Storbritannia
Par
Standard double med havneutsikt
Opphold på 4 netter i september 2016
Hong Kong Weekend
Good location with fantastic views (if you have booked a harbour view room)
Skrevet 14 september 2016

Jose fra Spania
Forretningsreisende
Standard double med havneutsikt
Opphold på 2 netter i mars 2016
Ok
Ok value for money
Skrevet 13 september 2016

Jose fra Spania
Forretningsreisende
Standard queen
Opphold på 3 netter i september 2016
Ok
Ok value for money
Skrevet 13 september 2016

Lorelei fra Taiwan
Forretningsreisende
Standard twin med havneutsikt
Opphold på én natt i september 2016
good
Harbour view room gets the view during the day. At night, the view is pretty dark. Overall, a good hotel, good staff and service. Will stay there again next time when I visit HK.
Skrevet 13 september 2016

DONG fra Sør-Korea
Reiste alene
Standard twin med byutsikt
Opphold på én natt i september 2016
good
good
Skrevet 12 september 2016

Jin fra Malaysia
Forretningsreisende
Rom Standard med queen-size-seng og byutsikt
Opphold på én natt i september 2016
Convenient location in city
Shuttle service to airport just outside hotel. Nearby eating places
Skrevet 11 september 2016

YISYUAN fra Taiwan
Gruppe
Standard queen
Opphold på 3 netter i september 2016
great!
great!
Skrevet 10 september 2016

Cheung fra Hongkong
Forretningsreisende
Standard twin med byutsikt
Opphold på én natt i august 2016
Overall is good
Price high
Skrevet 09 september 2016


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: