2015
Veldig bra 8,0
basert på 8030 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 8030 anmeldelser
  • Renslighet 8,6
  • Fasiliteter 7,5
  • Beliggenhet 8,0
  • Romkomfort/standard 8,3
  • Ansattes arbeid 8,3
  • Valuta for pengene 8,2
  • Mat/middag 6,7
Sorter etter
Verifiserte anmeldelser

Nigel fra Storbritannia
Par
Standard queen
Opphold på én natt i november 2014
Very clean and comfortable
Cleanliness, convenience, comfort
The room was very clean and a surprisingly good size for Hong Kong. The location is good with plenty going on around. It still takes about 10 minutes to walk to the nearest subway station though. That's the only down side of the place really. I really enjoyed the breakfast in the hotel. I thought this was good value for money.
Skrevet 19 november 2014
Var denne ontalen nyttig?

Evonne fra Singapore
Gruppe
Standard twin med byutsikt
Opphold på 3 netter i november 2014
Clean and modern hotel room
The hotel was new and clean. It was a pity that the room was a tad too small, the twin beds were joined together, with 2 suitcases opened we barely had space to open the bathroom door.
Skrevet 19 november 2014
Var denne ontalen nyttig?

Tseng fra Taiwan
Forretningsreisende
Standard double med havneutsikt
Opphold på 3 netter i oktober 2014
nice location
nice location
nice hotel just for sleep!
Skrevet 19 november 2014
Var denne ontalen nyttig?

Elaine fra Filippinene
Forretningsreisende
Standard twin med byutsikt
Opphold på én natt i oktober 2014
Very cozy and comfortable hotel
clean, cozy, good location
It was great! I love it!
Skrevet 18 november 2014
Var denne ontalen nyttig?

Ng fra Malaysia
Forretningsreisende
Standard queen
Opphold på én natt i november 2014
Equally good
Clean, Easily Accessible, Near to the food streets
Skrevet 17 november 2014
Var denne ontalen nyttig?

WEI fra Kina
Reiste alene
Standard twin med byutsikt
Opphold på 2 netter i oktober 2014
good location & nice room
good location, the room is big enough for couples, room is very clean and shower is very comfortable
Skrevet 17 november 2014
Var denne ontalen nyttig?

Peter fra Australia
Familie med små barn
Standard queen
Opphold på 3 netter i november 2014
Reasonable size rooms for Hongkong
Room size was good, service was good and close enough to MTR
I would guess the MTR was almost a km from hotel so that's a bit of a walk with young children. Overall it was a satisfactory hotel in all areas for the price
Skrevet 17 november 2014
Var denne ontalen nyttig?

CHENG fra Kina
Reiste alene
Standard queen
Opphold på én natt i desember 2013
good location
convenience
Skrevet 16 november 2014
Var denne ontalen nyttig?

JIH fra Malaysia
Familie med eldre barn
Standard queen
Opphold på én natt i november 2014
good hotel but reception is less friendly...
good hotel, good location and the front desk is helpful except during check in the reception seem a bit unfriendly when we have question her abt the unavailable of room at the time of check in.
Overall satisfied.
Skrevet 16 november 2014
Var denne ontalen nyttig?

Willy fra Singapore
Familie med eldre barn
Standard twin med byutsikt
Opphold på én natt i november 2014
No complaints. Sufficient amenities.
Clean, new and no fuss
Happy with it. No hidden charges. Decent location
Skrevet 16 november 2014
Var denne ontalen nyttig?


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: