Tilbake til hotellinfo

2015
Veldig bra 8,0
basert på 7915 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 7915 anmeldelser
  • Hotellforhold/renslighet 8,6
  • Fasiliteter 7,6
  • Beliggenhet 8,0
  • Romkomfort/standard 8,3
  • Ansattes arbeid 8,3
  • Verdi for pengene 8,2
  • Mat/middag 6,7
Verifiserte anmeldelser

louise T. fra Singapore
Familie med store barn
Opphold på 3 netter i juni 2016
Will stay again when next in Hong Kong
Easy to get to hotel using free shuttle bus. Receptionist all speak good english. Rooms are large enough for 2 people. Clean. Aircon works well. Location of hotel is convinent to tram stop. Its along the dried seafood street. Lots of food around.
Skrevet 30 juni 2016

Alvin C. fra Filippinene
Småbarnsfamilie
Opphold på én natt i juni 2016
Not good
Toilet overflowing no proper drainage No pool no Bar Lounge to relax
Skrevet 30 juni 2016

Philipp K. fra Tyskland
Par
Opphold på 3 netter i juni 2016
Very good location in old Hong Kong, nice hotel
Nice location, Stores and restaurants around, very close to Central by Bus/ Tram and Kowloon by Bus and Ferry or Taxi. Easy to walk to Soho. Price in my opinion is very good for what you get. Would go again.
Skrevet 30 juni 2016

king L. fra Hongkong
Par
Opphold på én natt i juni 2016
Room 1018 stay
A clean room with city view face the blue building Sai Kwan. I love the the wooden floor room, more clean and comfortable, the toliet is quite small as the bathing area only can fit for one person. For the overall comments of the stay is good and happy.
Skrevet 29 juni 2016

Berry W. fra Indonesia
Forretningsreisende
Opphold på 2 netter i juni 2016
Great!
Definitely would like to come back and stay here
Skrevet 29 juni 2016

Angel L. fra Taiwan
Gruppe
Opphold på 2 netter i juni 2016
Good
Good
Skrevet 29 juni 2016

Pei H. fra Malaysia
Par
Opphold på 4 netter i desember 2015
Good Location
Strategic location, very near to tram. Plenty earteries around the hotel. Room is reasonable size for 2. Seaview room is great. Staff very polite and helpful.Overall good stay and value for money.
Skrevet 29 juni 2016

Ju-Yi C. fra Australia
Reiste alene
Opphold på 5 netter i juni 2016
Very satisfied
Great stay!
Skrevet 28 juni 2016

Chew L. fra Malaysia
Par
Opphold på 4 netter i juni 2016
Friendly Staff, Clean and convenient to airport.
The room size is relatively acceptable for this kind of price in HK. There is a free shuttle bus from HK Station(you will need to take the airport express to reach this station) to hotel lobby. MRT station is not "so near" is you don't used to walk, it takes about 15mins walk(hot weather is not a joke for this kind of distances). There is a 7-11 behind the road which is very convenient but not much good food around. Staff is friendly and cleaner provide very good room service everyday. Overall value for money.
Skrevet 27 juni 2016

YU-CHING T. fra Taiwan
Par
Opphold på 2 netter i juni 2016
Ok
Ok
Skrevet 24 juni 2016


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: