2015
Veldig bra 8,0
basert på 8029 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 8029 anmeldelser
  • Renslighet 8,6
  • Fasiliteter 7,5
  • Beliggenhet 8,0
  • Romkomfort/standard 8,3
  • Ansattes arbeid 8,3
  • Valuta for pengene 8,2
  • Mat/middag 6,7
Sorter etter

Eyal fra Belgia
Forretningsreisende
Standard twin med byutsikt
Opphold på én natt i juni 2014
Very nice room but small
Nice room, good location and good price
Just good location, good price and clean hotel but room is too small
Skrevet 07 desember 2014
Var denne ontalen nyttig?

minwei fra Taiwan
Par
Standard double med havneutsikt
Opphold på én natt i juni 2014
Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel
the room is nice.
good
Skrevet 05 desember 2014
Var denne ontalen nyttig?

James fra Canada
Par
Standard queen
Opphold på 3 netter i november 2014
Good time
location, price, clean
excellent
Skrevet 03 desember 2014
Var denne ontalen nyttig?

Sungsik fra Sør-Korea
Reiste alene
Standard queen
Opphold på 2 netter i oktober 2014
good swiming pool hotel
good swiming pool and good room condition, good location
room was not small(balcony room) and good condition.. good swiming pool.. good location to entertainment area.
Skrevet 03 desember 2014
Var denne ontalen nyttig?

Peter fra USA
Familie med store barn
Standard twin med byutsikt
Opphold på 2 netter i november 2014
Bang for the Buck!
Clean, good location, value
This hotel is Clean, in a good and convenient location, and good value for the money.
Skrevet 02 desember 2014
Var denne ontalen nyttig?

YAU fra Hongkong
Gruppe
Standard queen
Opphold på 2 netter i november 2014
Comfort hotel
Near MTR station, good services and economic choice
Skrevet 02 desember 2014
Var denne ontalen nyttig?

Dominic fra Storbritannia
Småbarnsfamilie
Standard queen
Opphold på 3 netter i november 2014
Decent location, limited for children
Location
Like the location, rooms small but sufficient. Limited children amenities; children TV channels etc. Upgrade to adjoining rooms expensive.
Skrevet 01 desember 2014
Var denne ontalen nyttig?

Dominic fra Storbritannia
Småbarnsfamilie
Standard twin med byutsikt
Opphold på 3 netter i november 2014
Decent location, limited for children
Location
Like the location, rooms small but sufficient. Limited children amenities; children TV channels etc. Upgrade to adjoining rooms expensive.
Skrevet 01 desember 2014
Var denne ontalen nyttig?

Dominic fra Storbritannia
Småbarnsfamilie
Standard queen
Opphold på 2 netter i november 2014
Decent location but limited for children
Location
Like the location, rooms small but sufficient. Limited children amenities; children TV channels etc. Upgrade to adjoining rooms expensive.
Skrevet 01 desember 2014
Var denne ontalen nyttig?

Dominic fra Storbritannia
Småbarnsfamilie
Standard twin med byutsikt
Opphold på 2 netter i november 2014
Decent location; limited for yound children
Location
Like the location, rooms small but sufficient. Limited children amenities; children TV channels etc. Upgrade to adjoining rooms expensive.
Skrevet 01 desember 2014
Var denne ontalen nyttig?


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: