Tilbake til hotellinfo

2015
Veldig bra 8,0
basert på 7892 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 7892 anmeldelser
  • Hotellforhold/renslighet 8,6
  • Fasiliteter 7,6
  • Beliggenhet 8,0
  • Romkomfort/standard 8,3
  • Ansattes arbeid 8,3
  • Verdi for pengene 8,2
  • Mat/middag 6,7

Ma L. fra Filippinene
Familie med store barn
Opphold på 3 netter i november 2014
Hong Kong with Family and Friends
Location is near the tram and bus station. Room was clean. Relatively cheaper compared to other hotels with a very good location.
Stay was very good. Staff are very friendly. Harbour room is worth the upgrade. Room was clean with the basic amenities we need. Starbucks is just downstairs. Hotel is near the Ferry station going to Macau and walking distance to restaurants.
Skrevet 08 desember 2014

Jim G. fra Singapore
Par
Opphold på 3 netter i desember 2014
Good location
Very helptul staffs, next to tram line and ferry terminal to Macau
Skrevet 08 desember 2014

Eyal F. fra Belgia
Forretningsreisende
Opphold på én natt i juni 2014
Very nice room but small
Nice room, good location and good price
Just good location, good price and clean hotel but room is too small
Skrevet 07 desember 2014

minwei L. fra Taiwan
Par
Opphold på én natt i juni 2014
Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel
the room is nice.
good
Skrevet 05 desember 2014

James F. fra Canada
Par
Opphold på 3 netter i november 2014
Good time
location, price, clean
excellent
Skrevet 03 desember 2014

Sungsik A. fra Sør-Korea
Reiste alene
Opphold på 2 netter i oktober 2014
good swiming pool hotel
good swiming pool and good room condition, good location
room was not small(balcony room) and good condition.. good swiming pool.. good location to entertainment area.
Skrevet 03 desember 2014

Peter M. fra USA
Familie med store barn
Opphold på 2 netter i november 2014
Bang for the Buck!
Clean, good location, value
This hotel is Clean, in a good and convenient location, and good value for the money.
Skrevet 02 desember 2014

YAU C. fra Hongkong
Gruppe
Opphold på 2 netter i november 2014
Comfort hotel
Near MTR station, good services and economic choice
Skrevet 02 desember 2014

Dominic C. fra Storbritannia
Småbarnsfamilie
Opphold på 3 netter i november 2014
Decent location, limited for children
Location
Like the location, rooms small but sufficient. Limited children amenities; children TV channels etc. Upgrade to adjoining rooms expensive.
Skrevet 01 desember 2014

Dominic C. fra Storbritannia
Småbarnsfamilie
Opphold på 3 netter i november 2014
Decent location, limited for children
Location
Like the location, rooms small but sufficient. Limited children amenities; children TV channels etc. Upgrade to adjoining rooms expensive.
Skrevet 01 desember 2014