2015
Veldig bra 8,0
basert på 8029 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 8029 anmeldelser
  • Renslighet 8,6
  • Fasiliteter 7,5
  • Beliggenhet 8,0
  • Romkomfort/standard 8,3
  • Ansattes arbeid 8,3
  • Valuta for pengene 8,2
  • Mat/middag 6,7
Sorter etter
Verifiserte anmeldelser

JIAYIN fra Australia
Reiste alene
Standard queen
Opphold på 3 netter i mars 2015
plleasant stay
clean rooms, friendly staff and comfortable relaxing experience
Skrevet 13 mars 2015

Qi fra Kina
Par
Standard queen
Opphold på 2 netter i mars 2015
Good location
Only location
The hotel's location is very good. Room is very small
Skrevet 13 mars 2015

Poh fra Malaysia
Par
Standard twin med byutsikt
Opphold på 2 netter i mars 2015
comfy hotel
comfy, clean, good location
Skrevet 12 mars 2015

Tirapon fra Thailand
Par
Standard queen
Opphold på 4 netter i mars 2015
Standard is ok
Location, staff speed, cleanliness, decent room size
Enjoyable stay, minimal noise from neighbors. Good choice of food nearby, decent distance from MTR. Reasonable room size.
Skrevet 09 mars 2015

Karen fra Storbritannia
Par
Standard queen
Opphold på 4 netter i mars 2015
Visiting our daughter
Location, price and cleanliness
Ideally situated to our daughter living in Sheung Wan. Whilst the rooms are compact they are very clean and functional. The cost was reasonable for Hong Kong.
Skrevet 09 mars 2015

Mingyi fra Kina
Forretningsreisende
Standard queen
Opphold på én natt i desember 2014
Great location with great value for money
Location
The staff was very helpful. The view is good. The most important thing is great value~
Skrevet 08 mars 2015

Tse-Chin fra Taiwan
Par
Standard double med havneutsikt
Opphold på 2 netter i februar 2015
Nice one
Location, clean, and the view
Skrevet 08 mars 2015

teck fra Singapore
Forretningsreisende
Standard queen
Opphold på 3 netter i mars 2015
basic but good
check in/out was fast. nice harbour view. only shower area is a little small. overall value for money
Skrevet 07 mars 2015

Sin fra Singapore
Par
Standard queen
Opphold på 5 netter i februar 2015
Clean rooms and convenient location
clean room, friendly staff, good location
hotel room was clean and hotel staff were all very friendly. Location is good with direct airport express bus pick up and 10min walk to sheung wan MTR. Water system can be better as the hot water was not stable at night
Skrevet 06 mars 2015

CHI fra Hongkong
Reiste alene
Standard queen
Opphold på 2 netter i februar 2015
Average hotel, ok as a business hotel
staff was helpful, very close to the macau ferry, relatively new
it was around chinese new year, no surprised that hotel rates in hong kong were outrageous. booked this hotel purely because of its rate at that time. overall ok.
Skrevet 05 mars 2015


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: