Tilbake til hotellinfo

2015
Veldig bra 8,0
basert på 7906 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 7906 anmeldelser
  • Hotellforhold/renslighet 8,6
  • Fasiliteter 7,6
  • Beliggenhet 8,0
  • Romkomfort/standard 8,3
  • Ansattes arbeid 8,3
  • Verdi for pengene 8,2
  • Mat/middag 6,7
Sorter etter

Tse-Chin L. fra Taiwan
Par
Opphold på 2 netter i februar 2015
Nice one
Location, clean, and the view
Skrevet 08 mars 2015

teck Y. fra Singapore
Forretningsreisende
Opphold på 3 netter i mars 2015
basic but good
check in/out was fast. nice harbour view. only shower area is a little small. overall value for money
Skrevet 07 mars 2015

Sin C. fra Singapore
Par
Opphold på 5 netter i februar 2015
Clean rooms and convenient location
clean room, friendly staff, good location
hotel room was clean and hotel staff were all very friendly. Location is good with direct airport express bus pick up and 10min walk to sheung wan MTR. Water system can be better as the hot water was not stable at night
Skrevet 06 mars 2015

CHI C. fra Hongkong
Reiste alene
Opphold på 2 netter i februar 2015
Average hotel, ok as a business hotel
staff was helpful, very close to the macau ferry, relatively new
it was around chinese new year, no surprised that hotel rates in hong kong were outrageous. booked this hotel purely because of its rate at that time. overall ok.
Skrevet 05 mars 2015

Richard M. fra Storbritannia
Forretningsreisende
Opphold på 5 netter i februar 2015
First Visit and Impressed
comfort, service, value
Very clean, modern, bright hotel. Staff were friendly and attentive. Didn't eat there, and biggest drawback is that it doesn't have a fitness facility. But would stay there again, good value.
Skrevet 04 mars 2015

sasha M. fra Canada
Par
Opphold på én natt i februar 2015
Great hotel ibis is steady in every city I travel
Location, clean, value
The stay was great and comfortable
Skrevet 02 mars 2015

Yee K. fra Singapore
Familie med store barn
Opphold på én natt i juni 2014
ok for everything...staff a bit lack of training
location, clean
Trip is back in june 2014....but i can still remember that the staff handling were not speaking in a nice tone to me. Wont be staying there again though
Skrevet 01 mars 2015

Mauricio M. fra Colombia
Reiste alene
Opphold på én natt i mai 2014
Location
Location, clean and cheap!
Great Location!
Skrevet 16 februar 2015

cheng C. fra Taiwan
Forretningsreisende
Opphold på én natt i februar 2015
Nice place for a clean simple stay
fast check-in, easy to find, just clean and simple!
Skrevet 16 februar 2015

Matthew B. fra USA
Småbarnsfamilie
Opphold på 2 netter i februar 2015
Will return.
Clean, convenient, comfortable.
Excellent!
Skrevet 13 februar 2015