2015
Veldig bra 8,0
basert på 8021 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 8021 anmeldelser
  • Renslighet 8,6
  • Fasiliteter 7,5
  • Beliggenhet 8,0
  • Romkomfort/standard 8,3
  • Ansattes arbeid 8,3
  • Valuta for pengene 8,2
  • Mat/middag 6,7
Sorter etter

Jeremy fra Australia
Par
Standard queen
Opphold på 4 netter i mars 2015
Hong Kong Sevens Weekend
Location, Price, Staff
Fantastic weekend staying at the IBIS. I never had to stress about getting around as there was a multitude of options available. The staff were kind and efficient and the room had an amazing view of the harbour.
Skrevet 13 april 2015

Shenyi fra Taiwan
Familie med små barn
Standard queen
Opphold på 2 netter i april 2015
Nice place to stay in HK
Convenient stop for tramway
Skrevet 10 april 2015

Martin fra Tyskland
Reiste alene
Standard queen
Opphold på 19 netter i mars 2015
Nice Location
location, friendly staff, room size
... very comfortable. Problems were solved in minutes. Location very close to Central.
Skrevet 09 april 2015

Eunice fra Sør-Georgia og Sør-Sandwichøyene
Reiste alene
Standard queen
Opphold på 3 netter i mars 2015
good condition with reasonable price
price, cleaniness I think
Skrevet 08 april 2015

Karana fra USA
Reiste alene
Standard queen
Opphold på én natt i april 2015
Fabulous Time in Hong Kong!!!
Style, Location, Service
Relaxing and Comfortable. Felt like home.
Skrevet 07 april 2015

Cameron fra Australia
Reiste alene
Standard twin med byutsikt
Opphold på én natt i april 2015
Perfectly good.
Location. Great staff. Clean.
A good stay. Everything as expected. Great staff.
Skrevet 07 april 2015

Narongsak fra Thailand
Par
Standard queen
Opphold på én natt i april 2015
Value for the money
Value, Clean, Comfortable
4th Stay, value for the money, new & clean room. Close to china town. Convenience if use tram and bus.
Skrevet 07 april 2015

Yvette fra Storbritannia
Par
Standard queen
Opphold på én natt i april 2015
Noisy air conditioning
First room we was given, smelt very badly of damp, we were moved to a different room, but did not get much sleep due to the very noisy air conditioning, staff did look at this but nothing could be done, other than to offer us another room, in which the air con was actually noisier!
Skrevet 07 april 2015

Sihyu fra Taiwan
Reiste alene
Standard queen
Opphold på 3 netter i november 2014
Nice CP value but some distance from subway
Great to stay in this area, quiet and convenient to take tramcar (ding ding). Lin Heung tea house is also next to IBIS which is great for breakfast.
Skrevet 05 april 2015

Hajar fra Singapore
Par
Opphold på 5 netter i desember 2012
Staffs are friendly and helpful.
Clean. Affordable and easy to go over to Macau.
Staffs are approachable and friendly. Cafe starbucks is at the lobby.
Skrevet 03 april 2015


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: