2015
Veldig bra 8,0
basert på 8020 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 8020 anmeldelser
  • Renslighet 8,6
  • Fasiliteter 7,5
  • Beliggenhet 8,0
  • Romkomfort/standard 8,3
  • Ansattes arbeid 8,3
  • Valuta for pengene 8,2
  • Mat/middag 6,7
Sorter etter

Aurelien fra Frankrike
Reiste alene
Standard queen
Opphold på 4 netter i mars 2015
Great Deal for HK
Location, availability and convenience
It's easy to move out everywhere from this point, in HK or Macao. The hotel is nice, quite new which is very good in HK.
Skrevet 21 april 2015
Var denne ontalen nyttig?

kwangsoo fra Sør-Korea
Forretningsreisende
Standard queen
Opphold på 2 netter i januar 2015
value for money
location,price,cleanliness
good for business travelers who travel alone
Skrevet 20 april 2015
Var denne ontalen nyttig?

Grace fra Singapore
Par
Standard double med havneutsikt
Opphold på 2 netter i april 2015
Good for short stay
Near good food, good value for money if you are looking for some habour view hotel.
Room wasn't ready for 2 pax stay when it was stated in my booking.
Skrevet 20 april 2015
Var denne ontalen nyttig?

riaz fra Australia
Reiste alene
Standard queen
Opphold på 4 netter i april 2015
good location friendly staff
location vakue for money fast internet
good hotel value for money very fast internet check in and check out very easy
Skrevet 19 april 2015
Var denne ontalen nyttig?

stephanie fra Frankrike
Gruppe
Standard queen
Opphold på 3 netter i november 2014
Amazing location
View location price
The hotel is really central and some rooms have an amazing view on Hong Kong bay. Very good value for money.
Skrevet 19 april 2015
Var denne ontalen nyttig?

Mun fra Singapore
Forretningsreisende
Standard queen
Opphold på én natt i april 2015
Great 3Stars Hotel
Location, Spacious room, Friendly Staff
Accessible to MTR within 7mins walk, with loafer eating house in close proximity. Spacious room for a 3 stars hotel.
Skrevet 18 april 2015
Var denne ontalen nyttig?

huiping fra Taiwan
Forretningsreisende
Standard queen
Opphold på 6 netter i april 2015
OK
GOOD
Skrevet 17 april 2015
Var denne ontalen nyttig?

huiping fra Taiwan
Forretningsreisende
Standard queen
Opphold på 3 netter i april 2015
OK
GOOD
Skrevet 17 april 2015
Var denne ontalen nyttig?

Plaifon fra Thailand
Gruppe
Standard queen
Opphold på 3 netter i april 2015
Good
Convenience
Skrevet 16 april 2015
Var denne ontalen nyttig?

Carlos fra Venezuela
Par
Standard queen
Opphold på 2 netter i april 2015
Hotel is ok. A bit pricy.
Location, comfort and staff
It was good though short. Looking forward to spend more time.
Skrevet 13 april 2015
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: