2015
Veldig bra 8,0
basert på 8035 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 8035 anmeldelser
  • Renslighet 8,6
  • Fasiliteter 7,6
  • Beliggenhet 8,0
  • Romkomfort/standard 8,3
  • Ansattes arbeid 8,3
  • Valuta for pengene 8,2
  • Mat/middag 6,7
Sorter etter
Verifiserte anmeldelser

Elsa fra Taiwan
Reiste alene
Standard queen
Opphold på 2 netter i september 2014
Good
Service
Skrevet 25 april 2015

Kaye fra Filippinene
Småbarnsfamilie
Standard queen
Opphold på 3 netter i april 2015
Ibis Hotel
Budget friendly but the location is not very accessible. Staff are great. Rooms are clean and comfortable. But the food in their restaurant is very bad. Nothing in the menu is delicious.
Skrevet 25 april 2015

wirul fra Thailand
Par
Standard twin med byutsikt
Opphold på 3 netter i april 2015
valuable hotel
service,clean ,location
Warm welcome and the staffs were helpful and good service
Skrevet 22 april 2015

Kelvin fra Malaysia
Reiste alene
Standard twin med byutsikt
Opphold på 5 netter i desember 2014
Clean hotel with compact room yet comfortable
I'm satisfied with the level of cleanliness. The room is comfortable with everything a traveler needs.
It was a pleasant stay at the hotel. Convenient too, as it is just a 5 minute stroll to the nearest subway station. Convenience stores are just next door. Snack right at the centre of the dry goods market. Walking distance to nearby eateries n restaurants.
Skrevet 21 april 2015

Aurelien fra Frankrike
Reiste alene
Standard queen
Opphold på 4 netter i mars 2015
Great Deal for HK
Location, availability and convenience
It's easy to move out everywhere from this point, in HK or Macao. The hotel is nice, quite new which is very good in HK.
Skrevet 21 april 2015

kwangsoo fra Sør-Korea
Forretningsreisende
Standard queen
Opphold på 2 netter i januar 2015
value for money
location,price,cleanliness
good for business travelers who travel alone
Skrevet 20 april 2015

Grace fra Singapore
Par
Standard double med havneutsikt
Opphold på 2 netter i april 2015
Good for short stay
Near good food, good value for money if you are looking for some habour view hotel.
Room wasn't ready for 2 pax stay when it was stated in my booking.
Skrevet 20 april 2015

riaz fra Australia
Reiste alene
Standard queen
Opphold på 4 netter i april 2015
good location friendly staff
location vakue for money fast internet
good hotel value for money very fast internet check in and check out very easy
Skrevet 19 april 2015

stephanie fra Frankrike
Gruppe
Standard queen
Opphold på 3 netter i november 2014
Amazing location
View location price
The hotel is really central and some rooms have an amazing view on Hong Kong bay. Very good value for money.
Skrevet 19 april 2015

Mun fra Singapore
Forretningsreisende
Standard queen
Opphold på én natt i april 2015
Great 3Stars Hotel
Location, Spacious room, Friendly Staff
Accessible to MTR within 7mins walk, with loafer eating house in close proximity. Spacious room for a 3 stars hotel.
Skrevet 18 april 2015


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: