2015
Veldig bra 8,0
basert på 8021 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 8021 anmeldelser
  • Renslighet 8,6
  • Fasiliteter 7,5
  • Beliggenhet 8,0
  • Romkomfort/standard 8,3
  • Ansattes arbeid 8,3
  • Valuta for pengene 8,2
  • Mat/middag 6,7
Sorter etter

joyce fra Hongkong
Par
Standard queen
Opphold på 2 netter i juni 2015
good location
good location, clean and simple room, easy access
The hotel is very close to Shuengwan MTR station and it is surrounded by local dried sea food shops. The staff are very efficient . Room is clean with simple furniture but provide almost everything you need.
Skrevet 29 juni 2015
Var denne ontalen nyttig?

Kwong fra Singapore
Par
Standard queen
Opphold på 3 netter i juni 2015
Clean, comfortable n good location. Local tram in
Clean, comfortable n Location
Skrevet 29 juni 2015
Var denne ontalen nyttig?

Jannet fra Malaysia
Familie med små barn
Standard twin med byutsikt
Opphold på 3 netter i juni 2015
Best customer service
Staff knowledge of places, location and free bus shuttle from airport
My family was very happy with the hotel staff and the location of the hotel. The bathroom very clean. Really make our holiday more comfortable. TQ Ibis Hotel. Your staffs just wonderful.
Skrevet 29 juni 2015
Var denne ontalen nyttig?

Yutzu fra Taiwan
Par
Standard queen
Opphold på 2 netter i juni 2015
Good place to stay
Price, location, service
Skrevet 28 juni 2015
Var denne ontalen nyttig?

natchanun fra Thailand
Forretningsreisende
Standard queen
Opphold på 3 netter i juni 2015
Good location, clean and comfort room, friendly st
Location room staff
Skrevet 28 juni 2015
Var denne ontalen nyttig?

Lao fra Macao
Par
Standard twin med byutsikt
Opphold på én natt i juni 2015
Overall ok
Price, cleanliness
Skrevet 27 juni 2015
Var denne ontalen nyttig?

Gongquan fra Kina
Forretningsreisende
Standard queen
Opphold på én natt i januar 2015
convenient and clean
location clean and fast
good location and easy process
Skrevet 26 juni 2015
Var denne ontalen nyttig?

Soo fra Singapore
Par
Standard twin med byutsikt
Opphold på 3 netter i juni 2015
Great Location
Clean, Location & friendly staffs
Great
Skrevet 25 juni 2015
Var denne ontalen nyttig?

Sharon fra USA
Reiste alene
Standard queen
Opphold på én natt i juni 2015
Great service
Location, size of the room and helpfulness of staff
Excellent staff service and very large room for a standard room! The bathroom amenities/toiletries wasn't as thorough as I thought it was going to be but everyone else was great. The staff was very helpful in every way and well versed in various languages, making check-in and check-out a breeze.
Skrevet 25 juni 2015
Var denne ontalen nyttig?

se fra Malaysia
Par
Standard queen
Opphold på 3 netter i juni 2015
clean and comfortable
clean, convenience and relax
convenience
Skrevet 24 juni 2015
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: