2015
Veldig bra 8,0
basert på 8035 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 8035 anmeldelser
  • Renslighet 8,6
  • Fasiliteter 7,6
  • Beliggenhet 8,0
  • Romkomfort/standard 8,3
  • Ansattes arbeid 8,3
  • Valuta for pengene 8,2
  • Mat/middag 6,7
Sorter etter
Verifiserte anmeldelser

Cheung fra Hongkong
Reiste alene
Standard queen
Opphold på én natt i oktober 2015
No privacy!
Free wifi, Good reception and good non-smoking room.
Not as good The white show yellow towel. One thing very bad! I call room service for one more slipper. The worker open the room door directly without knocking the door!!!
Skrevet 25 oktober 2015

Wai fra Malaysia
Par
Standard queen
Opphold på 5 netter i oktober 2015
Enjoyable trip
Friendly staff, clean and great location
Great n very enjoyable with strategic location with easy access to public transportation..
Skrevet 24 oktober 2015

Henric fra Sverige
Forretningsreisende
Standard queen
Opphold på 5 netter i oktober 2015
Comfort, easy and smooth
Comfort, easy and smooth
Skrevet 23 oktober 2015

Mark fra USA
Par
Standard queen
Opphold på 3 netter i oktober 2015
Great base for a 3 day HKG stay
Location price service
Super location for a short layover stay. Very convenient HKG station shuttle bus Efficient polite staff
Skrevet 23 oktober 2015

Edward fra Australia
Par
Standard queen
Opphold på 3 netter i oktober 2015
A convenient location
Shuttle bus access, Tram line nearby, fast desk service.
Very good.
Skrevet 19 oktober 2015

Chong fra Singapore
Gruppe
Standard twin med havneutsikt
Opphold på 2 netter i oktober 2015
Good and Comfortable
Comfy bed,cooling air-con and nice scenery.
Feel very relax.
Skrevet 18 oktober 2015

CHIN fra Taiwan
Par
Standard queen
Opphold på én natt i januar 2015
Best choice in Hongkong
1. Nice habour view 2. Clean room 3. good staff service
Skrevet 17 oktober 2015

Ya-Yen fra Taiwan
Forretningsreisende
Standard twin med havneutsikt
Opphold på én natt i oktober 2015
Nice
Good location
Skrevet 17 oktober 2015

Yee fra Singapore
Familie med store barn
Standard twin med byutsikt
Opphold på én natt i august 2015
My HongKong Stay
walking distance to the harbour to Macau, it is bright and refreshing, neat and simple, easy check out
The room is bright with neat, clean and simple furnishing. I got the room during flash discount. The normal rate was not cheap. It is too near to the Harbor to Macau, no taxi took us to the harbor. We walked with our heavy bags, though it was a 20 minutes walk.
Skrevet 15 oktober 2015

Chong fra Singapore
Gruppe
Standard twin med havneutsikt
Opphold på én natt i oktober 2015
Good and Comfortable Hotel
The twin room quite spacious and the air-con very cooling. The bed was confortable and the room we booked can see the whole Victoria Harbour.
Good and comfortable hotel. Highly recommanded.
Skrevet 15 oktober 2015


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: