2015
Veldig bra 8,0
basert på 8022 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 8022 anmeldelser
  • Renslighet 8,6
  • Fasiliteter 7,5
  • Beliggenhet 8,0
  • Romkomfort/standard 8,3
  • Service 8,3
  • Valuta for pengene 8,2
  • Mat/middag 6,7
Sorter etter

Hafidz fra Malaysia
Par
Standard queen
Opphold på én natt i mars 2016
A Great City Hotel in Hong Kong
Location, Pricing, Harbour View Room.
It was great with the location, view and right in the central area of Hong Kong Island.
Skrevet 15 mars 2016

Hui fra Singapore
Gruppe
Standard twin med byutsikt
Opphold på én natt i desember 2015
Close by Star Ferry Terminal
Nice and clean room. Near MTR and ferry Terminal.
Skrevet 15 mars 2016

Hui fra Singapore
Gruppe
Standard queen
Opphold på én natt i desember 2015
Close to Star Ferry Terminal
Lots of eateries around and close to star ferry terminal. Booked this place because we wanted to head down to Macau the next day.
Skrevet 15 mars 2016

JOHN fra Storbritannia
Forretningsreisende
Standard queen
Opphold på 2 netter i mars 2016
Good location
Good value. Recommended
Skrevet 12 mars 2016

Serena fra Hongkong
Par
Standard queen
Opphold på én natt i mars 2016
Reasonable price with convenient location
Good price and it's great that we could have a seaview room at 19/f
Skrevet 11 mars 2016

Teong fra Malaysia
Forretningsreisende
Standard double med havneutsikt
Opphold på én natt i mars 2016
Wise choice
Cheap, good view,
It's definitely worth for dollar, very comfy hotel! Will stay more nights here in future!
Skrevet 11 mars 2016

JISEON fra Sør-Korea
Reiste alene
Standard twin med byutsikt
Opphold på 2 netter i mars 2016
Very kindly and clean
If my frieds will go hongkong, i recommendation to them! Very Clean and All staff kindly. I want to visit next time. Thanks for my Trip makes good better!
Skrevet 09 mars 2016

Jiyeon fra Sør-Korea
Reiste alene
Standard queen
Opphold på 4 netter i mars 2016
cost effective!
I live to take the tram in HK and prefer HK island to TST as I feel this neughborhood is more local and less crowded. So I used to stay in Wanchai, but this time I chose this hotel as it's not very far from Central and has easy transportation access, including the tram and MTR as well. The room condition was okay and staff helpful.
Skrevet 09 mars 2016

Clara fra Singapore
Gruppe
Standard twin med byutsikt
Opphold på 3 netter i mars 2016
Clean and Tidy
Great cleanliness, neat and new
Skrevet 08 mars 2016

Chengcheng fra Kina
Par
Standard double med havneutsikt
Opphold på 2 netter i august 2015
very valueable hote
location is convenient, friendly staff, clean room
Skrevet 07 mars 2016


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: