Glimrende 8,1
basert på 1977 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 1977 anmeldelser
  • Renslighet 8,5
  • Fasiliteter 8,5
  • Beliggenhet 8,1
  • Romkomfort/standard 8,3
  • Service 8,3
  • Valuta for pengene 7,8
  • Mat/middag 7,4
Sorter etter

Pui fra Hongkong
Par
Rom Deluxe i Deluxe-etasjen med king-size-seng eller 2 enkeltsenger og utsikt over havnen
Opphold på én natt i september 2016
Nice
Very clean and tidy, good view
Skrevet 08 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Loh fra Singapore
Reiste alene
Premium etasje deluxe
Opphold på 2 netter i august 2016
Just ok
Receptionists are friendly, but room pellow are to soft and blanked are to think. When Shower the water don't flow well in to the pipe hold .
Skrevet 08 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

teruhiko fra Japan
Par
Rom Residence Club Deluxe med king-size-seng eller 2 enkeltsenger
Opphold på én natt i september 2016
Next time I will use this hotel!
I like this hotel 14th floor club room !
Skrevet 06 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Karla fra Filippinene
Småbarnsfamilie
Tomannsrom Superior i Deluxe-etasjen
Opphold på 4 netter i september 2016
Not bad of a stay.
For the price, it is great.
Skrevet 06 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

KOK fra Singapore
Par
Premium etasje deluxe
Opphold på én natt i august 2016
nice
very nice hotel and good location
Skrevet 06 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Sami fra Finland
Par
Rom Residence Club Deluxe med king-size-seng eller 2 enkeltsenger
Opphold på 3 netter i august 2016
Bed bugs?
I got bed bug bites during our three night stay! Mold problem was not too bad but not worth the price we payed!
Skrevet 02 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

REBECCA fra Australia
Par
Premium etasje deluxe
Opphold på 4 netter i august 2016
Old run down
Hotel room was old and needed up doing Staff were untrained especially the concierge No life to the hotel, especially on reception Quite dull and boring Bar on top level was good with good views
Skrevet 02 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

YUE fra Canada
Familie med store barn
Suite Deluxe Harbour
Opphold på 4 netter i august 2016
No complaints
This time was the nicest experience living here. Good service, nice harbour view, clean, and comfortable. Will be here next time.
Skrevet 25 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Kwok fra Storbritannia
Småbarnsfamilie
Rom Deluxe i Premium-etasjen med king-size-seng eller 2 enkeltsenger og utsikt over havnen
Opphold på 2 netter i juli 2016
5*hotel
Their isn't much I can complain about. The only thing I can say is the room can do with a refurbishment. It's still look quite good tho
Skrevet 02 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Yan fra Malaysia
Par
Rom Deluxe i Deluxe-etasjen med king-size-seng eller 2 enkeltsenger
Opphold på 2 netter i juli 2016
good location
location is good, wifi is fine for us. Breakfast not much choice.
Skrevet 02 august 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: