Glimrende 8,1
basert på 1979 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 1979 anmeldelser
  • Renslighet 8,5
  • Fasiliteter 8,5
  • Beliggenhet 8,1
  • Romkomfort/standard 8,3
  • Service 8,3
  • Valuta for pengene 7,8
  • Mat/middag 7,4
Sorter etter

Daniel fra Singapore
Familie med små barn
Tomannsrom Superior i Deluxe-etasjen
Opphold på 3 netter i september 2016
Good stay
Definitely value for money. We were not assigned a room with harbour view but that's ok as we were out most of the time. The housekeeping ladies were friendly and engineering issue was rectified promptly. The boy stationed at the pool should pay less attention to his mobile phone and be more service oriented.
Skrevet 09 september 2016

Pui fra Hongkong
Par
Rom Deluxe i Deluxe-etasjen med king-size-seng eller 2 enkeltsenger og utsikt over havnen
Opphold på én natt i september 2016
Nice
Very clean and tidy, good view
Skrevet 08 september 2016

Loh fra Singapore
Reiste alene
Premium etasje deluxe
Opphold på 2 netter i august 2016
Just ok
Receptionists are friendly, but room pellow are to soft and blanked are to think. When Shower the water don't flow well in to the pipe hold .
Skrevet 08 september 2016

teruhiko fra Japan
Par
Rom Residence Club Deluxe med king-size-seng eller 2 enkeltsenger
Opphold på én natt i september 2016
Next time I will use this hotel!
I like this hotel 14th floor club room !
Skrevet 06 september 2016

Karla fra Filippinene
Familie med små barn
Tomannsrom Superior i Deluxe-etasjen
Opphold på 4 netter i september 2016
Not bad of a stay.
For the price, it is great.
Skrevet 06 september 2016

KOK fra Singapore
Par
Premium etasje deluxe
Opphold på én natt i august 2016
nice
very nice hotel and good location
Skrevet 06 september 2016

Sami fra Finland
Par
Rom Residence Club Deluxe med king-size-seng eller 2 enkeltsenger
Opphold på 3 netter i august 2016
Bed bugs?
I got bed bug bites during our three night stay! Mold problem was not too bad but not worth the price we payed!
Skrevet 02 september 2016

REBECCA fra Australia
Par
Premium etasje deluxe
Opphold på 4 netter i august 2016
Old run down
Hotel room was old and needed up doing Staff were untrained especially the concierge No life to the hotel, especially on reception Quite dull and boring Bar on top level was good with good views
Skrevet 02 september 2016

YUE fra Canada
Familie med eldre barn
Suite Deluxe Harbour
Opphold på 4 netter i august 2016
No complaints
This time was the nicest experience living here. Good service, nice harbour view, clean, and comfortable. Will be here next time.
Skrevet 25 august 2016

Kwok fra Storbritannia
Familie med små barn
Rom Deluxe i Premium-etasjen med king-size-seng eller 2 enkeltsenger og utsikt over havnen
Opphold på 2 netter i juli 2016
5*hotel
Their isn't much I can complain about. The only thing I can say is the room can do with a refurbishment. It's still look quite good tho
Skrevet 02 august 2016


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: