Glimrende 8,1
basert på 1977 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 1977 anmeldelser
  • Renslighet 8,5
  • Fasiliteter 8,5
  • Beliggenhet 8,1
  • Romkomfort/standard 8,3
  • Service 8,3
  • Valuta for pengene 7,8
  • Mat/middag 7,4
Sorter etter
Verifiserte anmeldelser

Loh fra Singapore
Reiste alene
Premium etasje deluxe
Opphold på 2 netter i august 2016
Just ok
Receptionists are friendly, but room pellow are to soft and blanked are to think. When Shower the water don't flow well in to the pipe hold .
Skrevet 08 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

teruhiko fra Japan
Par
Rom Residence Club Deluxe med king-size-seng eller 2 enkeltsenger
Opphold på én natt i september 2016
Next time I will use this hotel!
I like this hotel 14th floor club room !
Skrevet 06 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Karla fra Filippinene
Familie med små barn
Tomannsrom Superior i Deluxe-etasjen
Opphold på 4 netter i september 2016
Not bad of a stay.
For the price, it is great.
Skrevet 06 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

KOK fra Singapore
Par
Premium etasje deluxe
Opphold på én natt i august 2016
nice
very nice hotel and good location
Skrevet 06 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Sami fra Finland
Par
Rom Residence Club Deluxe med king-size-seng eller 2 enkeltsenger
Opphold på 3 netter i august 2016
Bed bugs?
I got bed bug bites during our three night stay! Mold problem was not too bad but not worth the price we payed!
Skrevet 02 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

REBECCA fra Australia
Par
Premium etasje deluxe
Opphold på 4 netter i august 2016
Old run down
Hotel room was old and needed up doing Staff were untrained especially the concierge No life to the hotel, especially on reception Quite dull and boring Bar on top level was good with good views
Skrevet 02 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

YUE fra Canada
Familie med eldre barn
Suite Deluxe Harbour
Opphold på 4 netter i august 2016
No complaints
This time was the nicest experience living here. Good service, nice harbour view, clean, and comfortable. Will be here next time.
Skrevet 25 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Kwok fra Storbritannia
Familie med små barn
Rom Deluxe i Premium-etasjen med king-size-seng eller 2 enkeltsenger og utsikt over havnen
Opphold på 2 netter i juli 2016
5*hotel
Their isn't much I can complain about. The only thing I can say is the room can do with a refurbishment. It's still look quite good tho
Skrevet 02 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Yan fra Malaysia
Par
Rom Deluxe i Deluxe-etasjen med king-size-seng eller 2 enkeltsenger
Opphold på 2 netter i juli 2016
good location
location is good, wifi is fine for us. Breakfast not much choice.
Skrevet 02 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

lucy fra Indonesia
Familie med små barn
Tomannsrom Superior i Deluxe-etasjen
Opphold på 2 netter i juli 2016
Super
Good service and location
Skrevet 31 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: