Glimrende 8,3
basert på 670 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 670 anmeldelser
  • Renslighet 8,7
  • Fasiliteter 8,3
  • Beliggenhet 9,2
  • Romkomfort/standard 8,6
  • Ansattes arbeid 8,3
  • Valuta for pengene 7,7
  • Mat/middag 7,4
Sorter etter

Chia fra Singapore
Forretningsreisende
G600 LKF superior rom
Opphold på 3 netter i september 2013
It was an amazing stay !
Superb location for bar hopping
I was impressed by the room size and also the price is definitely value for money for such a Hotel in Hong Kong
Skrevet 02 oktober 2013

Natcharee fra Thailand
Gruppe
G600 LKF superior rom
Opphold på 2 netter i september 2013
Best location for clubbing
Location, room services, facilities
It's such a great location for the tourists who love clubbing as there are many clubs along the street
Skrevet 26 september 2013

Naing fra Australia
Forretningsreisende
Suite med frokost
Opphold på én natt i august 2013
Clean room , hotel staff are very welcome
Clean room, Great breakfast ,City hotel
Clean room, Great breakfast ,City hotel and Great breakfast
Skrevet 25 september 2013

Marta fra Portugal
Reiste alene
Opphold på én natt i september 2013
Excellent, confortable,
Location, space, access
Skrevet 18 september 2013

Birgitta fra Tyskland
Par
Opphold på 4 netter i september 2013
In the buzz of LanKwaiFong
Centrally located, comfortable rooms, good service
Staff very helpful, good restaurants and bars in the hotel and around, room quiet. Great area for going out.
Skrevet 18 september 2013

David fra USA
Forretningsreisende
Opphold på én natt i desember 2012
Clean but small rooms
Close to bars, restaurants and nightlife
Rooms are clean and hotel is conveniently located next to Lan Kwai Fong. Thus, the hotel is very close to restaurants and bars and shopping. It has access to Hollywood road and Lan Kwai Fong. Walking distance to Central. But did not see any hotel restaurants, although there are third party restaurants in the building. Did not find a pool, thus more for business travelers.
Skrevet 15 september 2013

TANG fra Hongkong
Forretningsreisende
G600 LKF deluxe rom
Opphold på 5 netter i august 2013
Good for people who enjoy nightlife as well
centrally located to business area, close to shopping arcades and Lan Kwai Fong
Will be back next time, highly recommended. Good price at the same rate with an upgrade to a L600 room.
Skrevet 05 september 2013

Casimir fra Singapore
Forretningsreisende
Opphold på 3 netter i august 2013
Pleasant and fuss-free
Location, Room and Price
Extremely pleasant and fuss free. Will definitely be back again
Skrevet 01 september 2013

Amika fra Thailand
Gruppe
Opphold på 4 netter i august 2013
great place to stay
clean comforrtable good location
Skrevet 30 august 2013

Amika fra Thailand
Gruppe
Opphold på 4 netter i august 2013
comfortable place
comfortable good nice
Skrevet 29 august 2013


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: