Bra 7,5
basert på 3390 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 3390 anmeldelser
  • Renslighet 7,5
  • Fasiliteter 7,5
  • Beliggenhet 8,4
  • Romkomfort/standard 7,4
  • Ansattes arbeid 7,3
  • Valuta for pengene 7,5
  • Mat/middag 6,8
Sorter etter

Eloi fra Kambodsja
Forretningsreisende
Rom med byutsikt - tilbud
Opphold på 2 netter i august 2016
Rooms are hold and not clean
Bathroom was not cleaned
Skrevet 21 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Feng fra Kina
Par
Rom med byutsikt - tilbud
Opphold på 3 netter i august 2016
good location
toilet was too smaller
Skrevet 20 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Kian fra Singapore
Par
Rom med byutsikt - tilbud
Opphold på 3 netter i august 2016
Hotel convenience for traveller.
Great place to move ard n stay.
Skrevet 19 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

agoda fra Kina
Forretningsreisende
Rom med byutsikt - tilbud
Opphold på 2 netter i august 2016
Very noisy street activities
The hotel is clean and tidy. However the noise proof of room is very bad. The reception gave us a room next to the pantry and noise came from corridor early in the morning. Outside the window there was a bar with noisy drunk people yelling until midnight. Hard to fall asleep.
Skrevet 19 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Trevor fra Sør-Afrika
Småbarnsfamilie
Suite Empire Executive med smarttelefon
Opphold på én natt i juni 2016
Perfect place!
Location, value for money, great staff, comfortable beds and pillow, amenities and good breakfast!!!! Hotel easy access from different restaurants and coffee shop....3mins walk from subway....perfect place for us whenever we are in HK.....shopping, leisure or business....
Skrevet 18 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Darren fra Australia
Reiste alene
Rom med queen-size-seng eller 2 enkeltsenger, byutsikt og smarttelefon
Opphold på én natt i august 2016
1 night in Wanchai
A clean and functional hotel in close proximity to the main Hong Kong Island facilities
Skrevet 16 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

William fra USA
Forretningsreisende
Rom med queen-size-seng eller 2 enkeltsenger, byutsikt og smarttelefon
Opphold på 3 netter i august 2016
Frequent guest
Great staff and convient location
Skrevet 15 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Brian fra Sør-Afrika
Forretningsreisende
Rom med byutsikt - tilbud
Opphold på 2 netter i august 2016
Great service
Well situated, beautiful entrance, welcoming efficient staff. Always obliging with initiative to assisting to your needs. Communications skills excellent. Hotel Business area good, would be excellent if they could provide a wifi printer. Food beautifully displayed, lots to choose from and also very tasty.
Skrevet 15 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

SIEW fra Malaysia
Forretningsreisende
Rom med queen-size-seng eller 2 enkeltsenger, byutsikt og smarttelefon
Opphold på én natt i mai 2016
Brings back warm memories
In my first trip to Hong Kong I was staying in this hotel and that was nearly 18 years ago. Brings back warm memories although I totally forgotten how small the bathroom is. Very nice and friendly staff. The free airport shuttle to Hong Kong station is just right in front of their doorstep.
Skrevet 10 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Florian fra Tyskland
Forretningsreisende
Rom med byutsikt - tilbud
Opphold på én natt i april 2016
Very nice Hotel with excellent location
The rooms are good to very good. I received an upgrade to a suite with free mini-bar. Very spacious, excellent value and perfect location. Breakfast buffet is good
Skrevet 10 august 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: