Veldig bra 7,9
basert på 4628 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 4628 anmeldelser
  • Renslighet 8,2
  • Fasiliteter 7,7
  • Beliggenhet 8,5
  • Romkomfort/standard 8,0
  • Ansattes arbeid 8,0
  • Valuta for pengene 7,7
  • Mat/middag 7,2
Sorter etter

Son fra Australia
Gruppe
Club
Opphold på 2 netter i desember 2014
Nice comfortable and friendly hotel
location,location,location
Happy in general
Skrevet 08 januar 2015

Chevonne fra Malaysia
Familie med små barn
Deluxe rom
Opphold på 4 netter i januar 2015
Convenient stay in center of shopping area
convenience, location, cleanliness
Bed small for couple with young children.
Skrevet 07 januar 2015

yoon fra Malaysia
Par
Deluxe rom
Opphold på 4 netter i januar 2015
January 2015
its clean, close to shops, staff are very helpful and polite
Skrevet 07 januar 2015

Fong fra Singapore
Gruppe
Trippel 3 enkeltsenger
Opphold på 4 netter i desember 2014
Review
Friendly staff. Can communicate in english. Room is spacious enough.
Overall my friends and myself are happy with our stay at Eaton. The staff were all friendly and able to communicate in english which ease us a lot. The room were good for 3.
Skrevet 07 januar 2015

Welson fra Singapore
Par
Deluxe rom
Opphold på 3 netter i mai 2014
For business travel
The cleaniness, The location, The size of room
generally very good stay. polite staff.
Skrevet 07 januar 2015

Shih-Ming fra Taiwan
Par
Deluxe rom
Opphold på én natt i desember 2014
soso
the service was really great
Skrevet 06 januar 2015

Mongkol fra Thailand
Familie med små barn
Deluxe rom
Opphold på 4 netter i januar 2015
Good location and service
Location /Service /Clean
I got surpise birthday cake at the first night 1st Jan, Very impressive!!! Our family love this hotel Thank you for GM and all kind staff.
Skrevet 06 januar 2015

Azeahtul fra Brunei Darussalam
Par
Deluxe rom
Opphold på 8 netter i desember 2014
Location.
Good location, friendly staff and comfortable.
Skrevet 05 januar 2015

Kanjana fra Thailand
Familie med små barn
Deluxe rom
Opphold på 2 netter i januar 2015
Good Hotel
Room is clean, new and very good
OK, as expected
Skrevet 04 januar 2015

Kheang fra Kambodsja
Familie med små barn
Executive rom
Opphold på 6 netter i desember 2014
Comfortable
The nice aroma smell, good location and comfy hotel
I always chose Eaton hotel when i go to Hong Kong. This is my third trip and i love this hotel for their politeness and professionalism of staffs. A very comfortable, clean room. I always enjoy the suite room but too bad, this time was full so i stayed in a club room. I stay on the high floor again and i always enjoy the nice view. Everytime i go, i will choose around November or December which the weather is just perfect for me and my family. I particularly love the smell in the hotel lobby.
Skrevet 03 januar 2015


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: