Glimrende 8,3
basert på 626 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 626 anmeldelser
  • Renslighet 8,9
  • Fasiliteter 8,0
  • Beliggenhet 8,5
  • Romkomfort/standard 8,8
  • Ansattes arbeid 8,8
  • Valuta for pengene 8,4
  • Mat/middag 6,6
Sorter etter

KOK fra Singapore
Familie med små barn
Family - tilbud
Opphold på én natt i juni 2016
Area is a bit rundown
Ares is too rundown.
Skrevet 20 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?

HUEY fra Malaysia
Par
Family - tilbud
Opphold på én natt i september 2015
Comfortable room
The room is comfortable but bathroom need to be touched up.
Skrevet 17 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?

LAI fra Singapore
Familie med eldre barn
Trippel - tilbud
Opphold på 5 netter i mai 2016
Value for Money
The space in CHI Residences is decent and clean. Staff were friendly and helpful. The place looks new. It's 5-6 mins walk away from Yau Ma Tei MTR Station (Exit C). There is everything you need in the room. There's night market and a lot of food places nearby but the hotel is a little away from them so it's quiet at night. Only thing is that the bed is slightly hard. But this service apartment hotel is definitely very value for money!
Skrevet 29 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

Addtapron fra Thailand
Gruppe
Family - tilbud
Opphold på én natt i mai 2016
Nice room
Quite a lot of space for a room in Hong Kong. Very comfy bed and very clean room.
Skrevet 27 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

MICHAEL fra Singapore
Par
Suite 1 soverom - tilbud
Opphold på 2 netter i april 2016
Good Location to MTR, Food
This hotel is located in a quiet street, a street away from Nathan Road. Its a service apartment style accommodation. Overall the room is cleaned and we enjoyed the stay.
Skrevet 10 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

Michael fra Canada
Reiste alene
Suite 1 soverom - tilbud
Opphold på 2 netter i mai 2016
Great area. Good value. Friendly staff.
I love staying at Chi residences. Clean, location, friendly staff.
Skrevet 06 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

To fra Vietnam
Gruppe
Family - tilbud
Opphold på 3 netter i april 2016
What we see is what we get
Read some comments of people who were surprised and disappointed of what they got. But for us is not. Enjoyed staying within the locals with stores, street foods and the fruit whole sale market round the corner. Will come back!
Skrevet 26 april 2016
Var denne ontalen nyttig?

Tan fra Singapore
Par
Family - tilbud
Opphold på 2 netter i april 2016
More than just a hotel
Spacious room, high speed wifi,light cooking and easy excess to great food, entertainment and shopping (great value)
Skrevet 22 april 2016
Var denne ontalen nyttig?

Wee fra Singapore
Familie med små barn
Suite 1 soverom - tilbud
Opphold på 2 netter i april 2016
Good location
Near to YMT MTR, multiple good eateries within 1KM radius.
Skrevet 14 april 2016
Var denne ontalen nyttig?

Michel fra Luxembourg
Par
Suite 1 soverom - min. 3 netter
Opphold på 7 netter i mars 2016
.
.
Skrevet 07 april 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: