Bra 7,3
basert på 8148 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 8149 anmeldelser
  • Renslighet 7,3
  • Fasiliteter 6,5
  • Beliggenhet 9,1
  • Romkomfort/standard 6,9
  • Service 7,0
  • Valuta for pengene 7,1
  • Mat/middag 6,3
Sorter etter

Thammatip fra Thailand
Reiste alene
Standard twin
Opphold på 2 netter i august 2014
Good Location
Near subway, shopping
Skrevet 06 oktober 2014
Var denne ontalen nyttig?

fitri fra Indonesia
Reiste alene
Standard single
Opphold på 2 netter i oktober 2014
Shock with small space and no shower room !
Location only
Not good
Skrevet 05 oktober 2014
Var denne ontalen nyttig?

Jason fra Australia
Par
Standard double
Opphold på én natt i september 2014
Great location ! But small !
Location was just awesome , friendly staff members
Was a last minute booking , it was close to temple street so I decided to book there , the location was just unbelievable was literally less then 1 minute walk from the station exit ! The room size was a little small , but again that's the Hong Kong standards so I can deal with it. Overall it was a pleasent stay. Staff embers was nice and smiles a lot which is a good sign !
Skrevet 04 oktober 2014
Var denne ontalen nyttig?

Chitpong fra Thailand
Forretningsreisende
Standard single
Opphold på én natt i september 2014
good service
near subway ,service is good, clean room
room is very cleaness, location is very close the subway, service very nice and room's door is feel safe.
Skrevet 02 oktober 2014
Var denne ontalen nyttig?

Chitpong fra Thailand
Forretningsreisende
Standard twin
Opphold på 2 netter i september 2014
clean and close subway
clean room, nearly with subway, good service
good service,very close subway and value for money.
Skrevet 02 oktober 2014
Var denne ontalen nyttig?

Chitpong fra Thailand
Par
Standard single
Opphold på 2 netter i september 2014
nearly with subway
convenience value for money clean
value for money ,room is clean and very close subway convenience to go anywhere!
Skrevet 02 oktober 2014
Var denne ontalen nyttig?

CHERRYGIL fra Filippinene
Par
Standard twin
Opphold på én natt i november 2013
hotel id quiet small but comfortable.
near shopping district and restaurant.
staff is nice and friendly, hotel is affordable and clean.
Skrevet 30 september 2014
Var denne ontalen nyttig?

kelvin fra Singapore
Par
Standard twin
Opphold på 4 netter i september 2014
casa hotel hong kong
Near Mtr , good food around the hotel , pleasant dtay
above average, good location
Skrevet 30 september 2014
Var denne ontalen nyttig?

Tham fra Malaysia
Par
Standard twin
Opphold på én natt i september 2014
clear ,near mtr,near city
clear ,big,not bad the hotel
i will booking next time .If the housekeeping dun make more noisy ,i thinks is very nice hotel.
Skrevet 29 september 2014
Var denne ontalen nyttig?

Yee fra Malaysia
Reiste alene
Standard twin
Opphold på 3 netter i juli 2014
Experiencing the lifestyle in HongKong
1) Air-conditioning is cold 2) Good location 3) Very friendly hotel staff stationed near the entrance
The location of the hotel was good as we do not need to walk far for getting a taxi or bus. But the lift is a bit small which cannot accommodate many people. Another setback is no place to sit or waiting lounge at ground floor or near the entrance inside the hotel. If there is, customer can rest before going to their rooms.
Skrevet 29 september 2014
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: