Veldig bra 7,3
basert på 8162 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 8162 anmeldelser
  • Renslighet 7,3
  • Fasiliteter 6,5
  • Beliggenhet 9,1
  • Romkomfort/standard 6,9
  • Ansattes arbeid 7,0
  • Valuta for pengene 7,1
  • Mat/middag 6,3
Sorter etter

kit fra Kina
Par
Standard single
Opphold på én natt i juli 2014
need to improve service
clean,quick checkin,gd location
Skrevet 09 november 2014

polykarpos fra Hellas
Reiste alene
Standard single
Opphold på 2 netter i november 2014
good location
location, clean, friendly staff
good as always!
Skrevet 08 november 2014

Irene fra Malaysia
Småbarnsfamilie
Standard double
Opphold på 2 netter i november 2014
Super small but very convenient
location, cleanliness, bed
The shower/toilet is way too small. Loved the location as it is super near to MTR station. Bed was comfy and overall quite clean.
Skrevet 06 november 2014

Nawin fra Thailand
Par
Standard single
Opphold på 2 netter i oktober 2014
Good location
Very convenience clost to MTR and many local restaurants
Nice and modern, cozy and staff have good performance. Room was fine and the hotel is located by MTR
Skrevet 05 november 2014

Khak fra Malaysia
Par
Standard twin
Opphold på 3 netter i juni 2014
Room is clean and value for money
Overall it is good hotel. Will stay there again when I visit Hong Kong
Skrevet 03 november 2014

JONATHAN fra Singapore
Forretningsreisende
Standard twin
Opphold på 3 netter i oktober 2014
Chic and Cosy Casa
Located just 10m from exit C of Yau Ma Tei MTR, great local food at reasonable prices in the vicinity and modern interiors.
Great no frills accommodation in a clean, modern setting. Shower was literally standing room only but worked well for me since I'm medium build. Clean and comfortable. Definitely coming back!
Skrevet 03 november 2014

loo fra Malaysia
Forretningsreisende
Standard double
Opphold på 3 netter i september 2014
Great location Hotel
Location, clean ,
I like the location of this hotel , very convenient to MRT, shops and restaurants.
Skrevet 02 november 2014

Tan fra Singapore
Gruppe
Familie
Opphold på én natt i oktober 2014
Holiday
Good location, Food and Mtr
clean and tidy
Skrevet 31 oktober 2014

Cindy fra Hongkong
Reiste alene
Standard single
Opphold på én natt i oktober 2014
Small single room but at a good location
Convenient, easy to find, close to mtr
Skrevet 30 oktober 2014

Chris fra New Zealand
Reiste alene
Standard single
Opphold på 3 netter i oktober 2014
My stay at Casa
Location to Yau Ma Tei Station
It was OK. The room was small and shower was over the toilet. However, an electric kettle was provided but no mug or cup to make tea or coffee. Just a glass.
Skrevet 28 oktober 2014


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: