Bra 7,3
basert på 8148 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 8148 anmeldelser
  • Renslighet 7,3
  • Fasiliteter 6,5
  • Beliggenhet 9,1
  • Romkomfort/standard 6,9
  • Service 7,0
  • Valuta for pengene 7,1
  • Mat/middag 6,3
Sorter etter
Verifiserte anmeldelser

Kok fra Singapore
Par
Standard twin
Opphold på én natt i april 2015
budget hotel in a good location
good location
Skrevet 26 april 2015

Kok fra Singapore
Par
Standard double
Opphold på én natt i april 2015
good location hotel
location location location
Skrevet 26 april 2015

Sim fra Malaysia
Forretningsreisende
Standard twin
Opphold på 3 netter i april 2014
Good for shopping.
Easy shooping, food and location.
Ok for shopping.
Skrevet 25 april 2015

Liew fra Malaysia
Par
Standard double
Opphold på 2 netter i april 2015
Good location
The location is good. downstairs have a lot shop like money changer , cafe, seven, eleven etc.is very convenient for us..i
Everything is good except the toilet is extremely small. if u r a big size ppl don't book this hotel
Skrevet 22 april 2015

Joan fra Malaysia
Par
Standard double
Opphold på 2 netter i januar 2015
Good location but small bathroom
Location, MTR, Value for $
This Hotel is located just few steps aways from MRT station Yau Ma Tei. The location is the best. one bad thing is the bathroom very very very small.
Skrevet 21 april 2015

Wingty fra USA
Par
Standard double
Opphold på én natt i april 2015
Return guest, small room
Good location, nice staff, free wifi
Return guest, good location but room is too small, and bad smell this time.
Skrevet 19 april 2015

Siew fra Malaysia
Reiste alene
Standard single
Opphold på én natt i april 2015
Good Location
Location, Value for money & Clean
Skrevet 19 april 2015

Lok fra Hongkong
Forretningsreisende
Standard twin
Opphold på én natt i april 2015
location
location and value
Skrevet 19 april 2015

Tan fra Singapore
Gruppe
Standard twin
Opphold på én natt i april 2015
Easy & tiny
Location,small and tidy
Very good & comfort.
Skrevet 18 april 2015

Wiwat fra Thailand
Småbarnsfamilie
Standard double
Opphold på 2 netter i mars 2015
Very Good Location.
Location, Staff, Hotel Condition
The location of the hotel is very good.
Skrevet 17 april 2015


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: