Bra 7,3
basert på 8148 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 8148 anmeldelser
  • Renslighet 7,3
  • Fasiliteter 6,5
  • Beliggenhet 9,1
  • Romkomfort/standard 6,9
  • Service 7,0
  • Valuta for pengene 7,1
  • Mat/middag 6,3
Sorter etter

Joel fra Filippinene
Par
Standard double
Opphold på én natt i juni 2015
good location
location, location, location
it was satisfactory
Skrevet 25 juni 2015

Joel fra Filippinene
Par
Standard double
Opphold på 2 netter i juni 2015
nice location
location, location, location
it was great
Skrevet 25 juni 2015

Chang fra Malaysia
Småbarnsfamilie
Deluxe twin
Opphold på 2 netter i juni 2015
Great location for public transport
Location, Hi-Speed Wi-Fi & Helpful staff
I travel with 2 small kids and the bed is too small. But overall is acceptable. I would like to appreciate the entrance staff very helpful in any way I need help. Really a great service he provide us during this trip. Thumbs up for him!!
Skrevet 24 juni 2015

WENJUAN fra Kina
Småbarnsfamilie
Standard twin
Opphold på 5 netter i juni 2015
Great location
Location, room service, and receiption staff
Great location, staff friendly.
Skrevet 23 juni 2015

Wendy fra Malaysia
Forretningsreisende
Standard twin
Opphold på én natt i juni 2015
Excellent Location but super small bathroom & lift
Excellent location, Friendly staff & Convenience
I've been in HK for few times with different hotel. Expected small room;however, the bathroom & lift for Casa Hotel is really small. Due to small lift, long waited to get up/down to/from your room. Undeniable, very good location near to MRT. Due to the hotel situated at Nathan Road, it's pretty convenience to get any shop that you're looking for (eg. 7-11 is just next door). Overall rated as 3 star; just to ensure you pay for 3 star facilities. Else it is not worth.
Skrevet 22 juni 2015

Piyaphan fra Thailand
Par
Standard double
Opphold på 3 netter i juni 2015
good location and staff but tiny bathroom
location, close to MTR, close to food
Skrevet 21 juni 2015

Pat fra USA
Reiste alene
Standard single
Opphold på 4 netter i juni 2015
Location, location, location
Location, cost & cleanliness
The best thing about Casa is its location. It's literally less than 10 seconds walk from the Yau Ma Tei MTR Station. My room was very small, but clean. However, for the price I paid, can't really complain. Overall, I liked Casa.
Skrevet 21 juni 2015

Panida fra Thailand
Familie med store barn
Standard double
Opphold på 3 netter i juni 2015
Good location, clean, and safe
Location, cleanliness, and safety
Skrevet 18 juni 2015

Panida fra Thailand
Familie med store barn
Standard twin
Opphold på 3 netter i juni 2015
Good location, clean, and safe.
Location, cleanliness, and safety
Skrevet 18 juni 2015

Sineenart fra Thailand
Forretningsreisende
Familie
Opphold på 2 netter i mai 2015
Good location
location, mtr, shopping
very good to stay here
Skrevet 18 juni 2015


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: