Bra 7,3
basert på 8148 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 8148 anmeldelser
  • Renslighet 7,3
  • Fasiliteter 6,5
  • Beliggenhet 9,1
  • Romkomfort/standard 6,9
  • Ansattes arbeid 7,0
  • Valuta for pengene 7,1
  • Mat/middag 6,3
Sorter etter

kuan fra Malaysia
Forretningsreisende
Standard twin
Opphold på én natt i april 2015
Great location, comfy hotel
Great location, comfy hotel ,clean,
My stay was very good and for sure I'll stay again in this hotel .
Skrevet 27 august 2015
Var denne ontalen nyttig?

kuan fra Malaysia
Forretningsreisende
Standard twin
Opphold på én natt i april 2015
Staff, location, comfortablein everything
Staff, location, cleanliness
My stay was very good and for sure I'll stay again in this hotel .
Skrevet 27 august 2015
Var denne ontalen nyttig?

ONG fra Malaysia
Gruppe
Standard twin
Opphold på 3 netter i august 2015
Very Strategic Location
Very near to Yau Ma Tei MTR Station, very near to Temple Street, Lots of food nearby.
Skrevet 27 august 2015
Var denne ontalen nyttig?

Pui fra Malaysia
Familie med eldre barn
Familie
Opphold på 3 netter i august 2015
Best location
Near MTR station
Skrevet 24 august 2015
Var denne ontalen nyttig?

KARL fra Filippinene
Familie med små barn
Standard twin
Opphold på 2 netter i april 2015
Convenience and value
Easy access to transportation. Near shopping area. Clean toilet.
It was fine.
Skrevet 23 august 2015
Var denne ontalen nyttig?

NGAI fra Hongkong
Par
Standard twin
Opphold på én natt i august 2015
Nice stay
location, price, cleanness
It's nice given it only costs you a few hundred HK dollars. Location is superb - close to MTR and Temple Street.
Skrevet 19 august 2015
Var denne ontalen nyttig?

Lim fra Malaysia
Par
Standard double
Opphold på 2 netter i august 2015
Nice location
location, friendly staff, high speed wifi
Hotel located at prime location. Nearby MRT station and attraction point. Room interior look old but is clean. Toilet is quite small.
Skrevet 19 august 2015
Var denne ontalen nyttig?

Thaweekiat fra Thailand
Forretningsreisende
Standard double
Opphold på 2 netter i juli 2015
Good location
Near subway
Good location with subway and shopping area. Easy for go out to travel in HK.
Skrevet 19 august 2015
Var denne ontalen nyttig?

THANG fra Singapore
Gruppe
Familie
Opphold på 5 netter i august 2015
Good
Location
Skrevet 16 august 2015
Var denne ontalen nyttig?

ANIN fra Laos
Par
Standard twin
Opphold på 3 netter i januar 2014
Good
Good
Good
Skrevet 15 august 2015
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: