Bra 7,3
basert på 8148 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 8148 anmeldelser
  • Renslighet 7,3
  • Fasiliteter 6,5
  • Beliggenhet 9,1
  • Romkomfort/standard 6,9
  • Service 7,0
  • Valuta for pengene 7,1
  • Mat/middag 6,3
Sorter etter

Yuen fra Hongkong
Forretningsreisende
Standard twin
Opphold på 2 netter i juni 2015
Casa Hotel
good location
bad
Skrevet 23 november 2015

Jarupan fra Thailand
Reiste alene
Standard twin
Opphold på 3 netter i november 2015
Wonderful trip in HongKong
location, facilities, staff service
The hotel location is very near MTR station and airport bus stop. Also, it's easy to go shopping area and good restaurants.
Skrevet 23 november 2015

Roela fra Filippinene
Småbarnsfamilie
Standard twin
Opphold på 4 netter i november 2015
Very Accessible
Location, Value for Money, Cleanliness
The Hotel is clean and it has value for money. the location is very accessible to MTR Station. It can be accessed from airport thru Bus and MTR. Bus is very convenient since from Airport you don't have to trasnfer unlike riding MTR. Very nice Hotel even it has very small bathroom. Its clean and smells good. : )
Skrevet 23 november 2015

Gaspard fra Frankrike
Reiste alene
Standard single
Opphold på 7 netter i november 2015
Convenient and well located at Yau Ma Tei
Location, Price, Food
Skrevet 22 november 2015

Yaowalak fra Thailand
Forretningsreisende
Standard twin
Opphold på 2 netter i november 2015
3 star hotel
good small comfortable
location is good. the room is clean.bathroom is very small.
Skrevet 21 november 2015

Wandee fra Thailand
Reiste alene
Standard twin
Opphold på 2 netter i november 2015
Location
Clean
Skrevet 21 november 2015

Indi fra Filippinene
Gruppe
Standard twin
Opphold på 5 netter i november 2015
Casa Hotel Fun
Best things about this hotel: Accessibility of Train Station because it is near the hotel and very accessible via aiport express free shuttle. Second, cleanliness of the hotel. Third is hassle free
Skrevet 21 november 2015

Siraphatr fra Thailand
Par
Standard twin
Opphold på 3 netter i november 2015
n/a
n/a
Skrevet 20 november 2015

Bee fra Singapore
Gruppe
Standard twin
Opphold på 6 netter i november 2015
convenient
location n cleanliness
Skrevet 20 november 2015

Xian fra Singapore
Par
Standard double
Opphold på 4 netter i oktober 2015
Good budget hotel with close proximity to MTR
Close to shopping, public transport and eateries around the area
Everything was good except a bit too squeezy.
Skrevet 20 november 2015


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: