Bra 7,3
basert på 8148 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 8149 anmeldelser
  • Renslighet 7,3
  • Fasiliteter 6,5
  • Beliggenhet 9,1
  • Romkomfort/standard 6,9
  • Service 7,0
  • Valuta for pengene 7,1
  • Mat/middag 6,3
Sorter etter
Verifiserte anmeldelser

Joyce fra Singapore
Par
Standard double
Opphold på 3 netter i oktober 2015
Very good location
Very good location, many food places nearby
The best thing about this hotel is the location, its very near the train station and its very near central hong kong. Easy to get around. The hotel still looks new, the room is small as usual. It can sleep a maximum 2 of people only.
Skrevet 16 desember 2015
Var denne ontalen nyttig?

Noppadon fra Thailand
Reiste alene
Standard single
Opphold på én natt i desember 2015
Good location.
Good location, located in the shopping street.
Room is clean but too small.
Skrevet 15 desember 2015
Var denne ontalen nyttig?

Len fra Singapore
Par
Standard double
Opphold på 3 netter i desember 2015
good location
Good location for shopping and eating.
Skrevet 14 desember 2015
Var denne ontalen nyttig?

florencia fra Chile
Gruppe
Familie
Opphold på 3 netter i desember 2015
Great value for money
Great location near the subway station, not that small room considering we were in hong kong and clean
Great stay
Skrevet 14 desember 2015
Var denne ontalen nyttig?

CHEE fra Singapore
Reiste alene
Standard single
Opphold på 7 netter i desember 2015
Casa Hotel Review
Location, Friendly Staff, Cleanliness
Skrevet 13 desember 2015
Var denne ontalen nyttig?

Chalit fra Thailand
Småbarnsfamilie
Standard twin
Opphold på 3 netter i desember 2015
location
location
Good
Skrevet 11 desember 2015
Var denne ontalen nyttig?

Chua fra Singapore
Familie med store barn
Deluxe twin
Opphold på 3 netter i november 2015
Good location
Fast check in & out. Good housekeeping
Enjoyable
Skrevet 11 desember 2015
Var denne ontalen nyttig?

Eric fra Singapore
Reiste alene
Standard single
Opphold på 2 netter i desember 2015
Good location, small rooms
Location, Staff Service, Amenities
Location was the best, along Nathan road and next to Yau Ma Tei MTR station. The room is a bit small, but I guess that is the standard for the kind of price in HK. There is also a convenient store right at the corner of the building. Staff is friendly and helpful. Check out was extremely fast.
Skrevet 11 desember 2015
Var denne ontalen nyttig?

Daisy fra Filippinene
Gruppe
Standard twin
Opphold på 2 netter i desember 2015
accessible and clean
location price cleanliness
Skrevet 10 desember 2015
Var denne ontalen nyttig?

SOK fra Malaysia
Reiste alene
Standard twin
Opphold på 4 netter i november 2015
convenience and pleasant stay
convenience.. about 1 min walking distance to MRT station; airport express bus service available within few minutes walking distance from hotel
Skrevet 09 desember 2015
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: