Bra 7,3
basert på 8148 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 8148 anmeldelser
  • Renslighet 7,3
  • Fasiliteter 6,5
  • Beliggenhet 9,1
  • Romkomfort/standard 6,9
  • Ansattes arbeid 7,0
  • Valuta for pengene 7,1
  • Mat/middag 6,3
Sorter etter

Mohan fra Malaysia
Reiste alene
Standard double
Opphold på én natt i januar 2016
Bathroom smallest in Hong Kong
Location,security,tv channels
The toilet is so small that you can touch the sink, shower and pee at toilet bowl at the same time. Disappointed with it. They should consider renovating it. In tge sense of location, its great.
Skrevet 19 januar 2016
Var denne ontalen nyttig?

Kenning fra Australia
Par
Standard twin
Opphold på 11 netter i januar 2016
Review
Location, Near MTR, Near restaurants
rooms were clean, location of hotel near yau ma tei MTR station and near local restaurants and markets.
Skrevet 19 januar 2016
Var denne ontalen nyttig?

Ruth fra Singapore
Gruppe
Standard twin
Opphold på 4 netter i januar 2016
Hotel with good location but small toilet
Location, Location, Location
The hotel is a stone's throw away from the MTR which makes it very convenient. However, the toilet is so small even in the family suite.
Skrevet 18 januar 2016
Var denne ontalen nyttig?

Chee fra Malaysia
Reiste alene
Standard single
Opphold på 2 netter i januar 2016
best location for short stay
middle of every where, food around the hotel. easy to get any transportation
nice small room but bath room over too small.
Skrevet 16 januar 2016
Var denne ontalen nyttig?

KHENG fra Singapore
Reiste alene
Standard single
Opphold på 3 netter i januar 2016
Budget hotel with excellent location
Excellent location, helpful concierge staff, provides all the necessary basic amenities
Very pleasant. Hotel is only a stone's throw from the mtr station and it's surrounded by good eating outlets. There's also public bus service to the airport. The only setback is that the toilet is way too small. Not suitable for big size guest.
Skrevet 15 januar 2016
Var denne ontalen nyttig?

Yuk fra Kina
Reiste alene
Standard double
Opphold på én natt i november 2015
all is good
low cost, tidy room, good staff
location is near MTR, room is clean and tidy, nice staff, will book next time.
Skrevet 15 januar 2016
Var denne ontalen nyttig?

Yuk fra Kina
Reiste alene
Standard single
Opphold på én natt i november 2015
No compliant
Tidy room, nice staff, good location
location is near MTR, room is clean and tidy, nice staff, will book next time.
Skrevet 15 januar 2016
Var denne ontalen nyttig?

Yuk fra Kina
Reiste alene
Standard twin
Opphold på én natt i november 2015
value for money
nice staff, good location, tidy room
location is near MTR, room is clean and tidy, nice staff, will book next time.
Skrevet 15 januar 2016
Var denne ontalen nyttig?

Yuk fra Kina
Reiste alene
Standard twin
Opphold på én natt i november 2015
Value for money, nice reception staff
clean, tidy, nice
location is near MTR, room is clean and tidy, nice staff, will book next time.
Skrevet 15 januar 2016
Var denne ontalen nyttig?

Budhi fra Indonesia
Par
Standard double
Opphold på 2 netter i mai 2015
clean, nice food
clean, nice food, value for money
clean, nice food, value for money hotel
Skrevet 15 januar 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: