Bra 7,3
basert på 8148 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 8148 anmeldelser
  • Renslighet 7,3
  • Fasiliteter 6,5
  • Beliggenhet 9,1
  • Romkomfort/standard 6,9
  • Ansattes arbeid 7,0
  • Valuta for pengene 7,1
  • Mat/middag 6,3
Sorter etter
Verifiserte anmeldelser

Shi fra Singapore
Par
Standard twin
Opphold på 5 netter i januar 2016
Great location!
Location, clean, comfy
Room was clean and the location is just superb! Right beside the MTR!
Skrevet 13 mars 2016

Mary fra Filippinene
Reiste alene
Standard twin
Opphold på 3 netter i mars 2016
Nice Hotel
Location, cleanliness, security
Comfortable
Skrevet 13 mars 2016

LAI fra Hongkong
Par
Standard twin
Opphold på 4 netter i mars 2016
Clean and good location but small
Clean and good location but small
Skrevet 13 mars 2016

THEODOSIOS fra Hellas
Par
Standard twin
Opphold på 4 netter i mars 2016
Good location
Very small rooms but the location is excellent!
Skrevet 12 mars 2016

punyapon fra Thailand
Gruppe
Standard single
Opphold på 2 netter i februar 2016
The great place
Casa hotel was very cleanliness room at Hong Kong. I have been stay there 3 times. This was the best choice if you want the place nearly MTR. I love the fruits shop on a conner of Man Ming Lane. it very cheap price
Skrevet 12 mars 2016

punyapon fra Thailand
Småbarnsfamilie
Standard double
Opphold på 2 netter i februar 2016
The good location and cleanliness
The CASA Hotel was the best choice if you want to stay the place nearly MTR station. It's near Yau Ma Tei station. You can find a local food restaurant.
Skrevet 12 mars 2016

Soh fra Singapore
Familie med store barn
Standard twin
Opphold på 4 netter i mars 2016
Excellent stay esp for the great location
Good service, value for money for its location, and convenient to airport
Enjoyable stay except that toilets is rather small. Overall, thumbs up
Skrevet 11 mars 2016

Alex fra Malaysia
Forretningsreisende
Standard twin
Opphold på 3 netter i februar 2016
very small bath room
location good, staff friendly, room tightly and clean. just the bath room can't imagine that how small it has.
Skrevet 11 mars 2016

Tassanee fra Thailand
Par
Deluxe twin
Opphold på 3 netter i mars 2016
Good convenient for traveling, shopping, eating
Near MTR Yau Ma Tai, Easy to go to the airport by bus (Number A21)
Room 11sqm. is too small. The hotel has refrigerator and drinking water. Room is clean.
Skrevet 10 mars 2016

Elena fra Australia
Reiste alene
Standard double
Opphold på 2 netter i februar 2016
Good location and Wifi Access
The followings point require improvement The room lacks refrigerator and bath room is too small
Skrevet 10 mars 2016


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: