Bra 7,3
basert på 8148 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 8148 anmeldelser
  • Renslighet 7,3
  • Fasiliteter 6,5
  • Beliggenhet 9,1
  • Romkomfort/standard 6,9
  • Ansattes arbeid 7,0
  • Valuta for pengene 7,1
  • Mat/middag 6,3
Sorter etter

CHNIKARN fra Thailand
Familie med store barn
Standard twin
Opphold på 2 netter i april 2016
Casa hotel review
Reception was great!!! They tried to help me whatever I want. The hotel closed to MTR station only 1 min. It's easy to find something to eat, there are many resteraunts around there. Love this place❤️❤️❤️
Skrevet 13 april 2016

Kit fra Kina
Par
Standard twin room
Opphold på én natt i april 2016
good location
good location
Skrevet 12 april 2016

Kit fra Kina
Par
Standard twin
Opphold på én natt i april 2016
good location
nothing
Skrevet 12 april 2016

jasemine fra Malaysia
Gruppe
Standard double
Opphold på 3 netter i januar 2016
Great location but rooms were tiny
Loved the location with great food around. But the rooms were too small and cramp
Skrevet 12 april 2016

Tsz fra Hongkong
Par
Standard twin room
Opphold på én natt i mars 2016
Its good
cheap and good
Skrevet 11 april 2016

GuoFeng fra Malaysia
Par
Standard double
Opphold på én natt i april 2016
Location
Location next to Yao Ma Tei station.
Skrevet 11 april 2016

Beng fra Singapore
Reiste alene
Standard single
Opphold på 3 netter i april 2016
CASA hotel
Great location, this is value of money compare to CASA deluxe just next 2 door away.
Skrevet 11 april 2016

SAOWALAK fra Thailand
Par
Standard twin
Opphold på 3 netter i april 2016
Service
No service mind
Skrevet 10 april 2016

SAOWALAK fra Thailand
Gruppe
Standard double
Opphold på 3 netter i april 2016
Service
No service mind !!!
Skrevet 10 april 2016

Konstantin fra Russland
Småbarnsfamilie
Standard double
Opphold på én natt i april 2016
Good location
Great location, near bus stop and subway, tiny but very clean room, sound insulation is very poor.Good for 1-2 nights.
Skrevet 10 april 2016


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: