Bra 7,3
basert på 8148 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 8148 anmeldelser
  • Renslighet 7,3
  • Fasiliteter 6,5
  • Beliggenhet 9,1
  • Romkomfort/standard 6,9
  • Service 7,0
  • Valuta for pengene 7,1
  • Mat/middag 6,3
Sorter etter
Verifiserte anmeldelser

Matyas fra Ungarn
Reiste alene
Standard double
Opphold på 2 netter i april 2016
Convenient
Just a few steps from the metro station but the standard room's comfort is a little low.
Skrevet 18 april 2016
Var denne ontalen nyttig?

Napaporn fra Thailand
Familie med små barn
Standard double
Opphold på 3 netter i april 2016
The location of the hotel is very good.
Near MTR and there are a lot of store.
Skrevet 17 april 2016
Var denne ontalen nyttig?

Miss fra Thailand
Gruppe
Standard twin
Opphold på 2 netter i april 2016
nice area n nice place
nice area , convenience for eat n go to shopping
Skrevet 17 april 2016
Var denne ontalen nyttig?

Eng fra Singapore
Par
Standard twin
Opphold på 3 netter i april 2016
Size of room
The room is really small. Hardly any space between the beds and no space to open up the luggage too. Overall location is very convenient
Skrevet 17 april 2016
Var denne ontalen nyttig?

Vu fra Vietnam
Forretningsreisende
Standard twin
Opphold på én natt i april 2016
Good
Good
Skrevet 16 april 2016
Var denne ontalen nyttig?

Ciaran fra Australia
Reiste alene
Standard double
Opphold på 3 netter i mars 2016
Good in a small package
Tiny rooms but that was expected. Good location and uncomplicated.
Skrevet 14 april 2016
Var denne ontalen nyttig?

Yin fra Malaysia
Familie med små barn
Standard double
Opphold på 3 netter i april 2016
Superb location!
Proximity to the Yau Ma Tei Station is a plus point. There are many restaurants and shops in the vicinity too. Hotel is clean with a pleasant smell. However may not be ideal for families with small children due to tight space. Bathroom is extremely small - only works if one is not too fussy about getting the toilet seat wet all the time! Overall, good value for money and should more than meet the expectation of budget travellers.
Skrevet 14 april 2016
Var denne ontalen nyttig?

koo fra Malaysia
Forretningsreisende
Deluxe twin
Opphold på 5 netter i februar 2016
good location,hotel clean
good location,hotel clean
Skrevet 14 april 2016
Var denne ontalen nyttig?

Rochelle fra Filippinene
Familie med eldre barn
Standard double
Opphold på 2 netter i november 2015
Great Location!
The location is great considering it is near a train station and walking distance from markets where you can see good finds (Ladies Market, H&M Langham, Temple Street, etc). Rooms are bit small, but for me, it is just right for sleeping/taking shower and travelers how will always be out touring the city! :)
Skrevet 13 april 2016
Var denne ontalen nyttig?

Pamela fra Filippinene
Familie med små barn
Standard double
Opphold på 3 netter i april 2016
Good location
Generally the location is very accessible.
Skrevet 13 april 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: