Bra 7,3
basert på 8147 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 8148 anmeldelser
  • Renslighet 7,3
  • Fasiliteter 6,5
  • Beliggenhet 9,1
  • Romkomfort/standard 6,9
  • Ansattes arbeid 7,0
  • Valuta for pengene 7,1
  • Mat/middag 6,3
Sorter etter
Verifiserte anmeldelser

Chartchai fra Thailand
Familie med små barn
Deluxe twin
Opphold på 5 netter i april 2016
Room is too small and smelly.
This is not s hotel. I call it guesthouse.
Skrevet 28 april 2016
Var denne ontalen nyttig?

Natsipang fra Thailand
Gruppe
Deluxe twin
Opphold på 2 netter i april 2016
Overall it's convenient and clean.
It's worth staying here.
Skrevet 27 april 2016
Var denne ontalen nyttig?

JIAKUN fra Singapore
Reiste alene
Standard twin
Opphold på én natt i april 2016
Shopping and sleeping
The hotel is near MTR and stores are nearby. Rooms are too small so you don't want to stay in except for sleeping. My room was not very clean and I can easily see dust on a table and beds. Luckily, no bugs were in my room.
Skrevet 27 april 2016
Var denne ontalen nyttig?

Chee fra Malaysia
Par
Standard double
Opphold på 4 netter i april 2016
Good location
Good stay
Skrevet 26 april 2016
Var denne ontalen nyttig?

CHAN fra Hongkong
Par
Standard twin
Opphold på én natt i april 2016
Good location
There are many restaurant around the hotel, so many choices for lunch & dinner. Temple street is nearby. One thing is the toilet is too small.
Skrevet 26 april 2016
Var denne ontalen nyttig?

mohammad fra Malaysia
Par
Standard twin
Opphold på én natt i april 2016
Value for money
Good price and good location. Next to the metro.
Skrevet 25 april 2016
Var denne ontalen nyttig?

Shirley fra Singapore
Gruppe
Deluxe twin
Opphold på 4 netter i april 2016
Casa Stay
The location is very good but toilet is too old and dirty. Safe not working. Carpet too dirty. Hotel should upgrade the room. Try the next door Casa Deluxe Hotel which looks better.
Skrevet 24 april 2016
Var denne ontalen nyttig?

ka fra Hongkong
Reiste alene
Standard double
Opphold på én natt i april 2016
great location
next to mtr exit and bus stops, easy to find
Skrevet 23 april 2016
Var denne ontalen nyttig?

maylene fra Singapore
Familie med små barn
Standard twin
Opphold på 5 netter i april 2016
Good location value for money.
Location good security good hongkong hotel is expensive so this rate is reasonable got hot shower..but toilet really small.
Skrevet 23 april 2016
Var denne ontalen nyttig?

May fra Filippinene
Familie med små barn
Standard double
Opphold på 3 netter i april 2016
Best in location but
I didn't have a good sleep because of bedbugs. Went home with more than10 disgusting bites on my skin! But the place is perfect for traveller because its just few steps away from MTR Station.
Skrevet 23 april 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: