Bra 7,3
basert på 8148 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 8148 anmeldelser
  • Renslighet 7,3
  • Fasiliteter 6,5
  • Beliggenhet 9,1
  • Romkomfort/standard 6,9
  • Service 7,0
  • Valuta for pengene 7,1
  • Mat/middag 6,3
Sorter etter

Barbara fra USA
Reiste alene
Standard twin
Opphold på 2 netter i juni 2013
Small room, but a great place to sleep
clean, nice staff, near MTR
The rooms are small, and the bathroom is smaller, but, I loved the hotel and would stay again. I needed a quick get away where I could do work and still go out a little and the room offered the space for both. There were limited distractions in the room which was nice for work, and the hotel is walking distance from all the markets in the area. I highly recommend this hotel to anyone who is looking for a place to rest their head. The place is clean, the staff is nice and there is a lot to do around!
Skrevet 16 juni 2013

Shunji fra Japan
Reiste alene
Standard single
Opphold på én natt i juni 2013
very convenient location, near MRT and Bus stops
good location and near 7-11 and fast food stores
Great location for shopping, clean environment, convenient for food, but the room is too small and some little noise
Skrevet 15 juni 2013

Ying fra Hongkong
Reiste alene
Standard double
Opphold på 2 netter i juni 2013
many restaurents , store, shops.
1. close to mon kok, 2.cheaper, 3, good for shopping
Skrevet 15 juni 2013

Eng fra Malaysia
Par
Standard double
Opphold på 4 netter i mai 2013
Average.
Friendly staff
Skrevet 14 juni 2013

Annie fra Singapore
Gruppe
Standard twin
Opphold på én natt i mai 2013
Pleasant one.
Location, near train station
Skrevet 14 juni 2013

Laura fra Singapore
Reiste alene
Standard twin
Opphold på 3 netter i juni 2013
Pleasant Stay
Location is great next to MTR station and airport limo bus stop less than 2mins walk outside Bank of China, nice porridge stall about 5mins walk
The room and toilet is very small and there is a sister hotel next to Casa Hotel known as Casa Deluxe Hotel. Not sure if the room and toilet size is bigger than Casa.
Skrevet 13 juni 2013

Sarut fra Thailand
Gruppe
Standard twin
Opphold på 2 netter i juni 2012
Small room but clean
Clean, fast service, and easy travel
Skrevet 13 juni 2013

Jia fra Singapore
Reiste alene
Standard twin
Opphold på 3 netter i juni 2013
Centrally located!
Location, location, location
Skrevet 12 juni 2013

Bih fra Taiwan
Reiste alene
Deluxe twin
Opphold på 2 netter i juni 2013
good choice
clean, convinent, friendly
clean, good. bathroom is small
Skrevet 12 juni 2013

huieng fra Malaysia
Forretningsreisende
Standard single
Opphold på én natt i juni 2013
good location
good location, short distance to MTR
Skrevet 12 juni 2013


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: