Bra 7,3
basert på 8147 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 8148 anmeldelser
  • Renslighet 7,3
  • Fasiliteter 6,5
  • Beliggenhet 9,1
  • Romkomfort/standard 6,9
  • Ansattes arbeid 7,0
  • Valuta for pengene 7,1
  • Mat/middag 6,3
Sorter etter

QUENNY fra Malaysia
Par
Standard double
Opphold på 3 netter i juni 2013
Convenient, Worth and Satisfy
Close to shopping areas, Easy access to public transport and Clean room
Casa Hotel is very close to shopping areas and easy access to public transport. It's easy to search for local food around Casa Hotel areas. Staffs are friendly and nice too.
Skrevet 01 juli 2013
Var denne ontalen nyttig?

Charles fra Taiwan
Reiste alene
Standard single
Opphold på 2 netter i juni 2013
Second stay and still reasonably good
Price, location and wifi
Skrevet 01 juli 2013
Var denne ontalen nyttig?

Tan fra Singapore
Gruppe
Standard twin
Opphold på én natt i juni 2013
Enjoyable
near shopping, restaurants and MTR
Skrevet 01 juli 2013
Var denne ontalen nyttig?

Pui fra Kina
Reiste alene
Standard double
Opphold på én natt i juni 2013
Nice good convenient
Nuce good convenient
Convenient easy to go near mtr station near the shopping makl
Skrevet 01 juli 2013
Var denne ontalen nyttig?

Dominic fra Singapore
Reiste alene
Standard single
Opphold på én natt i juni 2013
Recommended for solo travellers
Location, accessibility and Comfortable bed
Skrevet 30 juni 2013
Var denne ontalen nyttig?

Frankie fra Malaysia
Par
Standard double
Opphold på én natt i juni 2013
Small room but good location
Centrally located, easy access to public transport & friendly staff
Skrevet 30 juni 2013
Var denne ontalen nyttig?

ferry fra Indonesia
Familie med eldre barn
Familie
Opphold på 5 netter i juni 2013
great location
nice staff, location near mrt
Skrevet 30 juni 2013
Var denne ontalen nyttig?

Helen fra Storbritannia
Reiste alene
Standard single
Opphold på 2 netter i juni 2013
Great location
Location, friendly staff, clean
The hotel is very well positioned close to the subway so you can be in downtown Kowloon in 2 stops. The rooms are modern but on the small side. However given the price this is a minor concern. No wifi in the room but it was fine in reception . Clean, modern with efficient staff would make me return.
Skrevet 29 juni 2013
Var denne ontalen nyttig?

ADISORN fra Thailand
Reiste alene
Standard double
Opphold på én natt i juni 2013
Cheap and OK
Cheap,Location,transportation
Just OK, Fine! Good location,very small room good for 1 person,price OK match with room , clean, just next to the subway, and the Bus to Airport just infront of Hotel.
Skrevet 29 juni 2013
Var denne ontalen nyttig?

hock fra Malaysia
Gruppe
Standard twin
Opphold på 2 netter i juni 2013
comfortable and easy access to pblc transport
comfortable room, friendly staff and easy access to public transport
Fast service. Closed to MRT station and airport bus station (100m for both). Room bigger than as usual with air cond, coffee maker, fast wifi access, tv. Although the shower room bit small but it acceptable. Local restaurant along the hotel.
Skrevet 29 juni 2013
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: