Bra 7,3
basert på 8148 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 8148 anmeldelser
  • Renslighet 7,3
  • Fasiliteter 6,5
  • Beliggenhet 9,1
  • Romkomfort/standard 6,9
  • Service 7,0
  • Valuta for pengene 7,1
  • Mat/middag 6,3
Sorter etter

Nathakorn fra Thailand
Småbarnsfamilie
Premier familierom
Opphold på 2 netter i mai 2016
Good location
ทำเลดี เดินทางสะดวก ใกล้ร้านอาหาร
Skrevet 03 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?

Somboon fra Thailand
Reiste alene
Standard twin room
Opphold på én natt i juni 2016
Best in location
even small space of room but location is the best for TST or Mongkok area
Skrevet 03 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?

Nathakorn fra Thailand
Småbarnsfamilie
Standard twin room
Opphold på 2 netter i mai 2016
Good location
Great location just few steps from mrt
Skrevet 31 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

Yee fra Singapore
Reiste alene
Standard twin
Opphold på 3 netter i mai 2016
Toilet shower
The toilet shower spray was very powerful and strong. It is very painful for shower. Advice to change to a gentle one.
Skrevet 31 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

AYE fra Macao
Reiste alene
Standard single
Opphold på 2 netter i mai 2016
Good location
Hotel room is small,clean ,friendly staffs,near MTR it ok
Skrevet 31 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

AYE fra Macao
Reiste alene
Standard twin room
Opphold på 2 netter i mai 2016
Good place
Room is small,but clean,good location,near MTR Yau Ma Tei Exit C,around many shops, helpful staffs next I come stay👍👍👌👌
Skrevet 30 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

Natasha fra Indonesia
Par
Standard double
Opphold på 4 netter i mai 2016
Nice budget hotel, good location
Booked for 4 night, the lift are small, the bathroom also small, but what i love about this hotel is, they provide the toiletries, hairdryer, electric kettle, cup and tea, the room was clean, also the towel. the cleaning staff was friendly. near to the MTR station.
Skrevet 30 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

vorapat fra Thailand
Gruppe
Standard twin
Opphold på 2 netter i mai 2016
Very good location.
Near MTR Yua Ma Tei and many restuarant
Skrevet 30 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

VIMOLRAT fra Thailand
Familie med store barn
Familie
Opphold på én natt i mai 2016
Best location, but expensive
Best location near MTR station, but expensive room price for 3 people
Skrevet 29 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

Shiu fra Hongkong
Reiste alene
Standard single
Opphold på 6 netter i mai 2016
Good location
0K
Skrevet 29 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: