Bra 7,3
basert på 8149 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 8149 anmeldelser
  • Renslighet 7,3
  • Fasiliteter 6,5
  • Beliggenhet 9,1
  • Romkomfort/standard 6,9
  • Ansattes arbeid 7,0
  • Valuta for pengene 7,1
  • Mat/middag 6,3
Sorter etter

tang fra Hongkong
Forretningsreisende
Standard single
Opphold på én natt i april 2014
location good
good
Skrevet 30 april 2014

Kit fra Singapore
Reiste alene
Standard single
Opphold på 4 netter i april 2014
Good location
Good location, clean & confortable, strong air-con
The hotel location is good and i can easily find good shopping & nice food nearby, also it s convenient to take MTR or bus, all within walking distance..
Skrevet 29 april 2014

Goh fra Singapore
Forretningsreisende
Standard double
Opphold på 3 netter i april 2014
good place to stay
location
overall was very comfortable
Skrevet 29 april 2014

Nicole fra Myanmar
Familie med eldre barn
Familie
Opphold på 3 netter i april 2014
Centrally located and very close to MTR station.
Centrally located and very close to MTR station.
Skrevet 28 april 2014

YI fra Taiwan
Forretningsreisende
Standard twin
Opphold på én natt i april 2014
Worthy choice
Location is the best.
Skrevet 27 april 2014

PIT fra Malaysia
Par
Standard twin
Opphold på én natt i april 2014
One Night stay in HK
Great Location and Ease Transportation
The room and bathroom were extremely small. No way to turn around. Do not take corner room.
Skrevet 27 april 2014

Ou fra Singapore
Reiste alene
Standard twin
Opphold på 3 netter i april 2014
convenient convenient n convenient great location
clean convenient n convenient
Skrevet 25 april 2014

KeeLeng fra Singapore
Par
Standard twin
Opphold på 2 netter i april 2014
Convenient Location
Location, Shopping, Dining
We had a comfortable stay there. Perhaps housekeeping should put more effort to the corridor carpet as the smell is unpleasant.
Skrevet 25 april 2014

Jun fra Singapore
Par
Standard double
Opphold på 5 netter i mars 2014
Small but good location
Near Yau Ma Tei MTR.
The room was very very very small and the walls were really thin. Could hear the neighbours' children crying all night, and could also smell them smoking in the rooms. I had called up the reception to feedback regarding the smoking, but they said that they could not do anything about it (they could do so only if the fire alarm was triggered). There are 2 very tiny lifts (good for 4 people), and it could mean a pretty long waiting time (esp during check-in/check-out timing). Overall, it was very cheap for such a good location - the MTR exit was about 5 shop spaces away.
Skrevet 24 april 2014

alexsander fra Indonesia
Forretningsreisende
Standard single
Opphold på én natt i april 2014
clean, valuable, good location
clean, near with nightlife/shopping area, near with mrt
i have great time with staying at this hotel, not having any problem, except the bathroom is to small space within, however the hotel has a great location to the shopping area, from the hotel to the mongkok which one of the famous shopping area in hongkong not to far, and there also has a lot culinary area.
Skrevet 23 april 2014


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: