Tilbake til hotellinfo

Veldig bra 7,6
basert på 2986 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 2986 anmeldelser
  • Hotellforhold/renslighet 7,9
  • Fasiliteter 7,2
  • Beliggenhet 7,9
  • Romkomfort/standard 7,8
  • Ansattes arbeid 8,2
  • Verdi for pengene 7,7
  • Mat/middag 5,8

Elizabeth G. fra USA
Reiste alene
Opphold på 2 netter i juli 2016
Good find in Hong Kong
Butterfly Hollywood has a helpful staff, and the free cell phone is loaded with city info. The neighborhood has restaurants, services - a laundry is across the street - and is residential. My room didn't have a window, or I would have rated facilities higher.
Skrevet 03 august 2016

JUNJIE Z. fra Kina
Reiste alene
Opphold på én natt i april 2016
Nice design
Good location, helpful staff, nice room.
Skrevet 02 august 2016

Lam I. fra Macao
Par
Opphold på én natt i juli 2016
Everything is good, only the room is pretty small
NA
Skrevet 27 juli 2016

AURELIE G. fra Frankrike
Gruppe
Opphold på 2 netter i juli 2016
Very nice stay
Hotel is very well located and rooms have enough space and are comfortable and clean. Staff was really helpful. Very good value! I recommend to stay in this hotel
Skrevet 25 juli 2016

Benjamin D. fra Filippinene
Forretningsreisende
Opphold på 2 netter i juli 2016
Clean and Worth the Money
This boutique hotel is clean and peaceful. The room is spacious and got big windows that allows me to see the view outside. There are so many restaurants around and easy to get a cab. I am happy with this hotel and I will be back.
Skrevet 24 juli 2016

Roy D. fra Storbritannia
Reiste alene
Opphold på én natt i juli 2016
Good
Good
Skrevet 23 juli 2016

HYOSHIN K. fra Sør-Korea
Reiste alene
Opphold på én natt i juli 2016
good price, location, reputation
If I visit HK again, I will stay again.
Skrevet 22 juli 2016

Mariel L. fra Filippinene
Gruppe
Opphold på 3 netter i juli 2016
Good location, free pocket wifi, friendly staff
We were able to check in earlier at around 12 noon. The staff was very acommodating too with all our requests. Our room had complimentary pocket wifi, which the hotel gave for free. So we had internet access even while walking and shopping. The hotel was also located around cafes and restaurants which made it easy for us to eat. Very convenient! :)
Skrevet 19 juli 2016

Michael P. fra Australia
Småbarnsfamilie
Opphold på én natt i juli 2016
Hong Kong short stay
Great location, very central. No kitchen though and no shuttle available to HK station. Cabs often pass by without picking up for such a short trip which was a little hard with a number of suitcases and small children.
Skrevet 18 juli 2016

Richard L. fra Singapore
Reiste alene
Opphold på 3 netter i september 2015
Great location in Sheung Wan
Close to great places, easy walk to Central, food, coffee, art.
Skrevet 18 juli 2016


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: