Hyggelig 6,9
basert på 1287 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Hyggelig



fra 1287 anmeldelser
  • Renslighet 6,7
  • Fasiliteter 6,6
  • Beliggenhet 8,6
  • Romkomfort/standard 6,4
  • Service 6,3
  • Valuta for pengene 6,9
  • Mat/middag 6,6
Sorter etter
Verifiserte anmeldelser

juan fra Kina
Par
Standard twin
Opphold på én natt i september 2012
还行
地理位置,服务态度
出行确实方便
Skrevet 29 september 2015
Var denne ontalen nyttig?

yi fra Kina
Par
Standard double
Opphold på 3 netter i september 2015
地理位置好
交通方便,性价比高,周围有美食
油麻地C出口,走1分钟即到。房间很小,毕竟香港寸土寸金。楼下就有好多美食,房间比较干净。总体来说性价比较高,下次来还会入住。
Skrevet 22 september 2015
Var denne ontalen nyttig?

zhen fra Kina
Par
Standard double
Opphold på 4 netter i august 2015
地理位置真心方便,酒店服务都很好!
隔音效果太差,隔壁小孩大人吵得起死
Skrevet 23 august 2015
Var denne ontalen nyttig?

yongxin fra Kina
Reiste alene
Standard double
Opphold på én natt i august 2015
还可以吧,但是有很多想吐槽的
房间的舒适度
地理位置非常好,旁边是弥顿道和庙街。房间真心小,以至于如果是很大的箱子恐怕是找不到地方可以平放的。房间虽然小但是很干净,很温馨,让我有一种安全感。但是有几个问题:1.隔音效果太差了,半夜11点多还有警察来查房的,虽然没查到我们房间,但是外面的声音还是很清楚的。2.房间表面上看起来很干净,但是被子恐怕很久没有换过了吧,睡得我全身痒。我住过很多酒店,如果是很不干净的被子就会有这种反应。3.服务真心差,好吧这是香港的通病,但是我还是想说前台的大叔,房间虽然很小但是有很多格子,水,吹风机什么的都是需要自己找的。我打了两个电话,他就一句房间那么小自己找吧,之后还很不耐烦的直接挂了电话。最后我自己在桌子底下的角落里找到了。敢情住个酒店前提你先得把房间的角角落落都翻遍了。4.床真心短,本姑娘167,睡在里面那张床,脚是整晚抵着柜子睡的。如果是男生的话恐怕只能斜着睡或者脚和头都抵着柜子了吧。
Skrevet 18 august 2015
Var denne ontalen nyttig?

Jing fra Kina
Par
Standard double
Opphold på 4 netter i juli 2015
地理位置超级方便的酒店
麻雀虽小五脏俱全、小了点、就是晚上没有room service东西得自己下去拿
Skrevet 20 juli 2015
Var denne ontalen nyttig?

Yi fra Kina
Familie med små barn
Standard double
Opphold på 3 netter i juni 2015
住过的最差酒店
没有
不应该被称作酒店,很多客栈背包旅馆都比它的条件好。淋浴不是冷水就是烫死人的热水,请了两次客服来看,弄了半小时也没能调出温水来,竟然无耻的说他们酒店的水就是这样的要不停的调。关键是他们自己都调不出。还说换房也一样。最后竟然说给个桶。真是个奇葩旅馆!
Skrevet 05 juli 2015
Var denne ontalen nyttig?

嘉滨 fra Kina
Reiste alene
Standard double
Opphold på 3 netter i april 2015
性价比比较gao
出行方便
整体感觉
Skrevet 28 juni 2015
Var denne ontalen nyttig?

xiang fra Kina
Par
Standard double
Opphold på 3 netter i mai 2015
就是小了点,其他都不错
位置好,离地铁站很近,居然送两张免费的电话卡,早餐还行吧,毕竟也是免费的
优点:位置方便,送电话卡,早餐还行 缺点:面积小了点
Skrevet 23 mai 2015
Var denne ontalen nyttig?

Tao fra Kina
Reiste alene
Standard twin
Opphold på 5 netter i mai 2015
比较满意
早餐、位置、空调
Skrevet 17 mai 2015
Var denne ontalen nyttig?

Vina fra Kina
Par
Standard double
Opphold på 3 netter i mai 2015
性价比不错
1、接待服务好,2、地理位置优越,3、性价比高
性价比还行,就是洗脸槽太小了,洗脸全洒地上和脚上
Skrevet 10 mai 2015
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: